Data-gedreven teeltmanagement

Data-gedreven teeltmanagement heeft een cruciale rol binnen de tuin- en akkerbouw. Door de principes van digitalisering toe te passen, kunnen bedrijven de productie optimaliseren, de ecologische voetafdruk minimaliseren en inspelen op de dynamische marktvraag.

Delphy Digital ontwikkelt en implementeert oplossingen

Delphy Digital gebruikt data om slimme oplossingen voor uw teelt- en bedrijfsmanagement te ontwikkelen en te implementeren. Data-gedreven modellen en systemen vertalen data naar concrete adviezen en acties voor de optimalisatie van uw teeltproces.

We Make Growers Better!

 

Onze oplossingen

QMS (Quality Management System) combineert data, groeimodellen en slimme algoritmes voor het optimaliseren van uw teeltstrategie.

QMS Tomaat

QMS Tomaat is een systeem waarmee verschillende scenario’s van een teeltplan doorgerekend worden. Ondernemings- en rasspecifieke informatie is de basis voor een optimale ‘start strategy’. Het antwoord op strategische teeltvraagstukken als: ‘Ga ik investeren in kunstlichtbelichting? Met welke intensiteit? Wat is mijn ideale stengelbeleid? Moet ik vruchtsnoei toepassen? In de ‘adaptive strategy’ wordt het plan geactualiseerd met gerealiseerde data.

Meer over QMS Tomaat

QMS Komkommer

QMS Komkommer rekent verschillende scenario’s van een teeltplan door. Ondernemings- en rasspecifieke informatie is de basis voor een optimale ‘start strategy’. Het antwoord op strategische teeltvraagstukken als: ‘Ga ik investeren in belichting? Met welke intensiteit? Wat is mijn ideale stengelbeleid? Moet ik vruchtsnoei toepassen? In de ‘adaptive strategy’ wordt het plan geactualiseerd met gerealiseerde data.

Meer over QMS Komkommer

QMS Chrysant

QMS Chrysant is een planningsprogramma voor chrysantenteelt, dat de productie en kwaliteit maximaliseert door weergegevens, belichting, rassen, teeltstrategieën en groei te benutten. Het maakt integratie met stekleveranciers en verkoopsystemen mogelijk.

Meer over QMS Chrysant

QMS Phalaenopsis

QMS Phalaenopsis biedt inzicht in de groei van Phalaenopsis-planten door het registreren van blad- en stengelgegevens, bloemen en knoppen. Deze gegevens vindt u terug in overzichten en grafieken, waardoor groei-evaluatie en vergelijking met andere teelten en locaties mogelijk is.

Meer over QMS Phalenopsis

QMS Fruitteelt

Voor efficiëntere en duurzamere fruitteelt is sensorgebruik en datagestuurd teeltmanagement essentieel. Daarom biedt Delphy QMS Fruitteelt aan, om fruittelers te helpen bij het optimaliseren en verduurzamen van hun teelt en productie.

Meer over QMS Fruitteelt

QMS Aardbei

QMS Aardbei rekent verschillende scenario’s van een teeltplan door. Ondernemings- en rasspecifieke informatie is de basis voor een optimale ‘start strategy’. Het antwoord op strategische teeltvraagstukken als: ‘Ga ik investeren in belichting? Met welke intensiteit? Hoe staat het ervoor met de assimilatenbalans? In de ‘adaptive strategy’ wordt het plan geactualiseerd met gerealiseerde data.

Meer over QMS Aardbei

QMS Boomteelt

QMS Boomteelt heeft 15 waarschuwingsmodellen voor ziekten en plagen. Op basis van weerstations op kwekerijen wordt de infectiedruk bepaald. Het systeem geeft ook advies over het juiste spuitmoment afhankelijk van middel en weercondities.

Meer over QMS Boomteelt

QMS Watermodule

Een geavanceerd irrigatiemodel voor akkerbouw- en open tuinbouwgewassen, dat gebruik maakt van sensordata, gewasparameters, bodemeigenschappen en weersvoorspellingen.

Meer over QMS Watermodule

QMS Plantadvies

QMS Plantadvies wordt gebruikt door akkerbouwadviseurs om bemestings- en gewasbeschermingsplannen te genereren op basis van bodemmonsters, het bouwplan en teeltinformatie. Het berekent de benodigde hoeveelheden meststoffen per perceel, afgestemd op de klantvoorkeur en biedt diverse overzichtsopties voor het bemestingsadvies.

Meer over QMS Plantadvies

QMS SolFer

QMS SolFer (Soluble Fertilizers) berekent bemestingsrecepten voor systemen met oplosbare voedingsstoffen, zoals A&B bakken en injectie. We baseren deze recepten op het gewas, het groeimedium en de teeltfase, met behulp van analyses van het substraat, de drain en het uitgangswater. De voedingsoplossing wordt gecorrigeerd op basis van deze analyses en aangepast afhankelijk van het gekozen meststoffenpakket, met de juiste hoeveelheden van elke meststof in het recept.

Meer over QMS SolFer

Selecteer uw gewas

Wilt u meer weten over datagedreven teelt? Neem contact met ons op!

Of vind een expert