Ons DNA

Onze ambitie: Worldwide Expertise for Food & Flowers

Omdat we willen bijdragen aan gezondheid, voedselveiligheid, duurzaamheid en het welbevinden van mensen. Met kennisontwikkeling en kennisimplementatie maakt Delphy het optimaliseren van productie in food & flowers wereldwijd mogelijk. De experts van Delphy delen hun kennis en expertise met onze partners om daarmee hun doelstellingen te realiseren en resultaten te verbeteren.

Toonaangevend kennisbedrijf

Delphy is een toonaangevend kennisbedrijf dat zich inzet voor een gezonde, succesvolle en duurzame teelt. Met wereldvoedselzekerheid als ons hogere doel, dragen we actief bij aan de Sustainable Development Goals (SDG’s). Onze expertise strekt zich uit over alle plantaardige sectoren, zowel nationaal als internationaal.

Praktische hightech partner voor food & flowers

We zijn een (hightech) kennisbedrijf en innovators in advies, onderzoek, datagedreven teeltmanagement, projecten en trainingen. We spreken de taal van onze partners. Van bladgroenkorrel tot bedrijfsstrategie! Onze klanten waarderen ons als een betrouwbare, onafhankelijke en professionele partner die praktische oplossingen biedt.

We Make Growers Better!