Delphy Onderzoekslocatie Proeftuin Randwijk

Centrum voor Fruitinnovatie in Nederland

Proeftuin Randwijk is de spil voor onafhankelijke en praktijkgerichte fruitinnovatie en kennisontwikkeling in Nederland. Onze focus? Duurzaamheid, kwaliteit en efficiënte, rendabele productiesystemen.

Een mix van onderzoek en praktijk

Op onze proeftuin vindt u een dynamische mix van fundamenteel onderzoek en praktische demonstraties. Thema’s zijn duurzame fruitteelt, moderne fruitrassen en onderstammen, efficiënte productiemethoden en innovatieve technologie.

Samenwerking voor groei

De toekomst van Proeftuin Randwijk wordt vormgegeven door een gezamenlijke inspanning van CAF, FruitConsult en Delphy. Delphy draagt haar expertise bij op het gebied van digitalisering in de fruitteelt en teeltkennis; een waardevolle aanvulling op het reeds aanwezige talent van CAF en FruitConsult.

Onze ambitie

In nauwe samenwerking met vooraanstaande partijen binnen de fruitsector streven we naar verdere versterking van Proeftuin Randwijk als dé hotspot voor innovatie in hard- en steenfruit. In de komende periode werken we intensief aan nieuwe plannen voor de proeftuin, vanuit versterking van en verbinding met de fruitsector. We Make Growers Better!

 

Proeftuin Randwijk

Welkom op de Proeftuin Randwijk. Hier voert Delphy onderzoek uit in fruitteelt. We Grow Knowledge!

Partners Proeftuin Randwijk

Proeftuin Randwijk logoCentrale Adviesdienst Fruitteelt logoFruit Consult logo