Delphy ISFC

Delphy ISFC fungeert als katalysator voor kennisontwikkeling & innovatie in zachtfruit en is de centrale ontmoetingsplaats van de internationale zachtfruitsector. Wij brengen kennisontwikkeling en kennisimplementatie op unieke wijze samen, op internationale schaal. Delphy ISFC verbindt onderzoek, innovatie en praktijk in de belangrijkste zachtfruitgewassen: aardbei, framboos, braam en blauwe bes.

Kennisontwikkeling

Delphy ISFC bevordert de kennis in zacht fruit door onderzoek, het demonstreren van innovaties en praktische en fundamentele kennisontwikkeling. Dit draagt bij aan een innovatieve zachtfruitsector en helpt de teelt van zachtfruit te optimaliseren. Dit gebeurt in ons nieuwe hightech kassencomplex, tunnelsystemen en op vermeerderingsvelden. We doen onderzoek en ontwikkeling voor klanten, publiek-private projecten en eigen geïnitieerd onderzoek door onze Delphy ISFC Innovation Partners.

Implementatie van kennis

Delphy ISFC ontwikkelt nieuwe kennis samen met verschillende partners. Deze kennis delen we op (internationale) evenementen en kennisdagen. Alles wat we doen bij Delphy ISFC is gericht op de verdere ontwikkeling van de zachtfruitsector. We staan dicht bij onderzoek en praktijk en dat biedt mogelijkheden om de verbinding te leggen tussen onderzoek en de zachtfruitsector. Onze evenementen zijn de International Soft Fruit Conference, Delphy ISFC Field Day & onze kennisevenementen.

Delphy ISFC

Welkom op de Delphy ISFC, onderzoekslocatie voor zachtfruit. We Grow Knowledge!

Innovation partners

Jiffy logoKekkilä-BVB logoMertens logoHaifa logoBioBest logoVan Tuijl Haaften logoKoppert logoFruitMasters logoRoyal Brinkman logoMJ Tech logoFlevo Berry logoSignify logoSvensson logoThe Summer Berry logoVan der Knaap logoOcitva logoHinova logoThe Greenery logoBeekenkamp logo