Spuitlicentiebijeenkomsten voor Boomkwekerij en Vaste Plantenteelt

Delphy organiseert in de winterperiode diverse spuitlicentiebijeenkomsten met verschillende thema’s.

Bij de bijeenkomst ‘Actualiteiten gewasbescherming’ behandelen teeltadviseurs de actualiteiten en onderzoeksresultaten van het afgelopen gewasbeschermingsseizoen en de nieuwe ontwikkelingen voor het komende jaar. Deze bijeenkomst valt in de categorie ‘teelt’.

Tijdens de bijeenkomst ‘Duurzame boomkwekerij’ behandelen we de actualiteiten van ziekten, plagen en regelgeving, maatregelen om planten weerbaarder te maken en de inzet van waarschuwingssystemen en verlagen van de infectiedruk op de kwekerij. Deze bijeenkomst valt in de categorie ‘teelt’.

Voor de verlenging van de spuitlicentie moet u minimaal één bijeenkomst volgen in de categorie ‘Techniek en veiligheid’. Deze bijeenkomst gaat het over veilig omgaan met gewasbeschermingsmiddelen voor u en uw omgeving. Daarnaast is er aandacht voor spuittechniek en milieuwetgeving.

De middagen of avonden worden op diverse locaties gegeven door ervaren adviseurs.

Klik hier voor het overzicht en inschrijfformulier voor de verschillende zaalbijeenkomsten die wij tijdens het winterseizoen vanaf eind november t/m begin februari organiseren of download het bestand hiernaast.

Wilt u via een e-mail op de hoogte blijven van de bijeenkomsten die Delphy het hele jaar door organiseert stuur dan een e-mail o.v.v. spuitlicentiebijeenkomsten en uw adresgegevens naar j.blanken@delphy.nl

Share: