Groene Gids Delphy

8 januari 2024

De Groene Gids app van Delphy geeft telers en andere gebruikers een overzicht van groene gewasbeschermingsmiddelen en biostimulanten die in de praktijk beschikbaar zijn, inclusief een onafhankelijke beoordeling door Delphy.

Delphy heeft de producten voor zeven sectoren beoordeeld op productinformatie, onafhankelijk onderzoek en praktijkervaring (aardbeien, bloembollen, houtig kleinfruit, grootfruit, bomen & vaste planten, akkerbouw en vollegrondsgroenten). Ook is in de app de werking van deze middelen op te zoeken. Afnemers krijgen bij afname ook een uitgebreide brochure toegestuurd met algemene informatie over groene middelen en biostimulanten.

De app werken we voortdurend bij met de laatste inzichten op het gebied van biostimulanten en groene middelen. Zo heeft u altijd de meest recente informatie, beoordelingen en ervaringen over beschikbare biostimulanten en groene middelen in uw sector!

De app kan gedownload worden via de Apple App Store en op Google Play.

De app kost € 155,- (ex BTW) per licentie per jaar.

Informatie en bestellen

Meteen bestellen? Klik dan hier

 

Heeft u eerst nog vragen, dan kunt u kunt een e-mail sturen of bellen bellen met Klaas van Egmond, M +31 (0)6 41 90 05 72