Licentie adviseren GWB

De Delphy Academy organiseert het hele jaar door diverse verlengingsbijeenkomsten voor de licentie “Adviseren Gewasbescherming”. Deze bijeenkomsten zijn geschikt voor alle sectoren. Er zijn bijeenkomsten voor elk van de verschillende thema’s.

Een bijeenkomst duurt ca. 2½ uur (excl. pauze), kent een interactief deel met groepswerk en vraagt een korte voorbereiding vooraf van de deelnemers. Ook is een eigen laptop/tablet meenemen gewenst of noodzakelijk.

Inschrijven

Voor planning, locatie en aanmelding verwijzen we naar de website van Bureau Erkenningen. Het is mogelijk om bijeenkomsten in company op locatie aan te bieden. Voor meer informatie, stuur een e-mail naar academy@delphy.nl

Korte beschrijving van de beschikbare bijeenkomsten:

Bedrijfseconomie voor adviseurs

Thema: Adviseren teelt

Als adviseur geef je regelmatig een gedegen en onderbouwd gewasbeschermingsadvies voor een betere, gezondere of meer weerbare teelt. Welke kosten en risico’s daarmee samenhangen is vaak veel minder duidelijk. In de bijeenkomst ‘Bedrijfseconomie voor adviseurs’ leer je diverse basis technieken om een goede kosten toerekening te maken en bedrijfsrisico’s te analyseren. Hiermee is jouw advies niet alleen het beste voor een toekomstgerichte en duurzame productie, maar kan ook een gezond en weerbaar economisch perspectief voor de klant meegewogen worden.

Efficiënt problemen analyseren en adviseren

Thema: Kennis- en informatieoverdracht

Wat doe je als jouw klant een probleem heeft waar je beperkt kennis van hebt? Als adviseur in de gewasbescherming word je constant geconfronteerd met nieuwe uitdagingen, producten en oplossingen. In de bijeenkomst ‘Efficiënt problemen analyseren en adviseren’ leren deelnemers hoe ze efficiënt een probleem kunnen identificeren, informatie hierover kunnen verzamelen en door samen te werken, oplossingen te vinden voor een volledig en actueel advies.

(Beoordeeld door Bureau Erkenningen met een 8,7)

Efficiënt kennisdelen met een groep

Thema: Kennis- en informatieoverdracht

Hoe breng jij als adviseur jouw kennis rond gewasbescherming efficiënt over in een groepsbijeenkomst? In de bijeenkomst ‘Efficiënt kennisdelen met een groep’ leer je over belangrijke elementen van een goede presentatie en gaan we dit oefenen door toe te passen. Deze elementen zijn de bouwstenen voor jouw volgende efficiënte en heldere presentatie.

Inschrijven

Via de site van Bureau Erkenningen (of stuur een e-mail naar academy@delphy.nl)