Laden Evenementen

Alle Evenementen

Proeftuin Randwijk: open dag 15 augustus 2024

De jaarlijkse open dag wordt gehouden op donderdag 15 augustus 2024. We kijken er naar uit om onze supporters, sponsoren, opdrachtgevers en sectorgenoten weer als vanouds te mogen ontvangen. En natuurlijk willen we iedereen laten zien waar we op Proeftuin Randwijk allemaal mee bezig zijn. Want op de Proeftuin hebben we natuurlijk niet stilgezeten.

Programma

Bezoekers zijn welkom vanaf 14.30 uur.

We starten om 15.00 uur met de rondleidingen.  De rondleidingen eindigen rond 18.00 uur waarna er gelegenheid is om te eten en de verschillende stands te bezoeken.
Van 19:00 uur tot 21:00 uur kunnen de bezoekers op eigen gelegenheid de stands en demo’s van het avondprogramma bezoeken.

Op deze dagen komen normaal gesproken ruim 600 nationale en internationale bezoeken.

Deelname

De entree is voor supporters (telers die de Proeftuin steunen) en sponsoren gratis, degenen die nog geen verbinding hebben met de Proeftuin betalen 100 euro entree. De mogelijkheid tot aanmelden volgt tezijnertijd.

Standhouders

Als relatie bent u van harte uitgenodigd om u in te schrijven voor een stand en/of als sponsor tijdens de open dag. De benodigde formulieren zijn als download aan deze pagina toegevoegd.