Laden Evenementen

Open dag Onderzoekskwekerij Boomteelt en Vasteplantenteelt

Op vrijdag 25 september organiseren wij onze jaarlijkse open dag op onze nieuwe locatie aan de Dijkgraafweg in Hazerswoude Dorp. Tijdens de open dag organiseren wij een rondleiding, in kleine groepen van max. 5 mensen in verschillende tijdsblokken van 2 uur, en kunt u de nieuwe onderzoekskwekerij van Delphy en verschillende onderzoeken en demonstraties bekijken.

Er wordt o.a. aandacht besteed aan bemestingsproeven, de toepassing van verschillende vormen van compost (mulchen en doorwerken) in de vollegrond, onkruidbestrijding in Tagetes, gewasbeschermingsproeven (bijvoorbeeld meeldauw) en onderwerpen rondom water vanuit het project Boomkwekers Weten van Water.

Uw bezoek kan meetellen voor de verlenging van de spuitlicentie (categorie Teelt, licentie Uitvoeren en Bedrijfsvoeren).

Open dag voldoet aan Covid-19 richtlijnen: kleine groepen, 1,5 m afstand
De open dag wordt georganiseerd binnen de Covid-19 richtlijnen van de overheid. Vanwege deze richtlijnen is er toegang voor een beperkt aantal deelnemers en is vooraf aanmelden verplicht. Meldt u zich daarom zo snel mogelijk aan! U ontvangt bericht of er voldoende plaats is en in welk tijdblok u bent ingedeeld.

* Aanmelden alleen nog mogelijk voor extra ingelast tijdblok van 14.00-16.00 uur *

 


Wilt u op via de e-mail op de hoogte gehouden worden van onze jaarlijkse open dag?
Stuur dan een e-mail naar: boomteelt@delphy.nl