Lettuce Cultivation

De hightech teelt van sla wordt wereldwijd steeds belangrijker. Om bij te blijven in kennis over teeltvraagstukken heeft Delphy Academy een training ontwikkeld waarin alle aspecten van de hightech slaproductie aan bod komen.

Deze experttraining is voor iedereen die meer wil leren over de hightech slateelt. De 4 online lessen zijn bedoeld voor deelnemers met ervaring in de teelt.

Wat leer je?

In de training “Lettuce Cultivation” leer je de specifieke concepten van de hightech slateelt onder glas en hoe je deze kunt toepassen in je dagelijkse werk. Basis plantenfysiologie en modern teeltmanagement worden gecombineerd met innovaties en inzichten uit actueel onderzoek.

Hoe leer je?

Deze training wordt online gegeven door onze trainers. Je neemt deel door naar de online lessen te luisteren en de onderwerpen met de trainers te bespreken. Je kunt vragen stellen en oefeningen maken. Het is als een echte les met veel interactie, maar dan online!

Planning 2024

Deze training wordt tweemaal per jaar georganiseerd.

Voorjaar: Nog geen planning. Geïnteresseerd? Stuur een e-mail naar academy@delphy.nl

Najaar:
3, 10, 17, 24 Oktober
Tijd: 17.00 – 18.30 uur
4x Online – MS-Teams

Het resultaat

De online “Lettuce Cultivation” training omvat:

  • Plantenfysiologie; Het sturen van de plantengroei in een beschermde omgeving.
  • Teelt bladgewassen; Hoe keuzes het resultaat beïnvloeden.
  • Klimaatbeheersing; Vochtcontrole in relatie tot groei en kwaliteit, gericht op bladgewassen, computerinstellingen, analyseren van data.
  • Management van bladgewassenteelt; wat wel en wat niet.
  • Irrigatie; Opname water en voedingsstoffen, EC, pH en bemestingsstrategie.

In deze training breid je je kennis over deze onderwerpen uit, leer je deze toe te passen en te gebruiken in je dagelijkse werk. Dit zal je helpen je reputatie in de tuinbouwsector verder te ontwikkelen. Na de training wordt een certificaat van deelname verstrekt.

Informatie

Het is mogelijk om deze training als maatwerk aan te bieden. Opties zijn online, op locatie of in het Engels. Voor meer informatie, stuur een mail naar academy@delphy.nl.

Delphy Academy trainingen vallen onder de subsidieregeling van Colland. Meer informatie vindt u op de site van Colland.