Vacature: adviseur bloembollen Noordelijk Zandgebied

Bij team Bloembollen/bolbloemen Delphy zijn 7 adviseurs actief. Zij bieden ondernemers en andere partijen in de bloembollensector een deskundig en onafhankelijk advies. Op de Delphy proeftuin Bloembollen te Lisse voert Delphy onafhankelijk onderzoek en kennisontwikkeling uit.

Voor het team zoeken wij een:

Adviseur bloembollen, bij voorkeur in de regio Noordelijk Zandgebied

Functie

Als adviseur geeft u bollentelers deskundig advies op een zeer breed terrein zoals teelt, gewasbescherming, bemesting, bewaring en bedrijfsvoering. Ook op het gebied van afzet, wet- en regelgeving, economie en strategie bent u een sparringpartner voor ondernemers. Uw adviezen zijn maatwerk en gericht op verbetering of optimalisatie van het bedrijfsresultaat. Naast de advisering van individuele bedrijven, begeleidt u studiegroepen, geeft u lezingen en neemt u initiatieven voor het acquireren van nieuwe klanten. Ook bent u betrokken bij de opzet en uitvoering van kennisontwikkelingsprojecten.

U werkt samen in een team van deskundige collega adviseurs. In samenwerking met het team bouwt u uw kennis en vaardigheden op, en bedient u ondernemers en andere partijen in de Bloembollensector van advies. Ter ondersteuning van de advisering wordt gebruik gemaakt van data en teeltmodellen.

Uw werkgebied is vooral de Noord Hollandse regio’s waar bloembollen worden geteeld. U werkt vanuit huis en vanuit ons kantoor in Hillegom.

Functie-eisen

  • U beschikt over een relevante hbo- of wo-opleiding.
  • Werkervaring is geen vereiste maar wel een pre (bij voorkeur lelie en overige bolgewassen die op het zand worden geteeld)
  • U bent ondernemend, creatief, commercieel, gewend om zelfstandig te werken en beschikt over sterke communicatieve en sociale vaardigheden.
  • Daarnaast woont en/of werkt u binnen uw toekomstige werkgebied.
  • U bezit rijbewijs-B.

Ons aanbod

Wij bieden een uitdagende en veelzijdige functie met veel interne en externe relaties. Ontwikkeling van onze medewerkers staat voorop, aangezien zij en hun kennis belangrijk zijn voor de dienstverlening van Delphy. Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie en sollicitatie

Uw sollicitatie kunt u e-mailen aan de manager van team Bloembollen en Bolbloemen, Guus Braam
M g.braam@delphy.nl. Voor informatie kunt u hem ook telefonisch bereiken op 06 53 81 97 70.

Share: