Vacature adviseur Akkerbouw Noordwest-Nederland

Talent gezocht! Delphy heeft de strategie om teeltkennis en -ervaring steeds verder te ontwikkelen en toe te passen. Onze adviseurs vormen de brug tussen de akkerbouwpraktijk en het onderzoek. Een strategische functie dus, met uitdaging en enorme toekomst gezien alle mogelijkheden!

Over Delphy

Delphy is met ruim 250 teeltexperts hét kennisbedrijf voor ondernemers in alle plantaardige sectoren. Blijvend kennis ontwikkelen en toepasbaar maken is ons DNA en daarmee de hoofdactiviteit van Delphy. Onze experts dragen met een deskundig en onafhankelijk advies, grotendeels gebaseerd op eigen kennisontwikkeling door Delphy, bij aan het resultaat van onze klanten. Je werkt vanuit team Akkerbouw Noordwest met een groep adviseurs, een onderzoeker en een secretaresse. Het team houdt kantoor in Dronten. Omdat steeds meer telers ons weten te vinden, zoeken we versterking van ons team.

De functie

Jij gaat de akkerbouwers voorzien van advies op maat, gericht op optimalisatie van het bedrijfsresultaat. Je past daarbij een combinatie toe van hoogwaardige teelttechnische kennis en het gevoel voor ondernemerschap om de kansen en bedreigingen bij de teler tijdig te signaleren zodat je meerwaarde levert. Je houdt je enerzijds bezig met de technische kant van de teelt zoals advies over bemesting, gewasbescherming en bewaring. Anderzijds ben je een sparringpartner op het gebied van bedrijfsmatige zaken zoals afzet, wet- en regelgeving en strategie.

Specifiek is jouw werkgebied Groningen. Je past kennis toe op het gebied van bodem, productie en teelt. Je bent de vraagbaak voor de akkerbouwers.

Wij bieden

  • Een unieke, strategische adviseursfunctie met gegarandeerd een mooie toekomst
  • Een uitdagende en veelzijdige adviesfunctie waarbij geen dag hetzelfde zal zijn, met een zeer grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid binnen team Noordwest
  • Kennisontwikkeling is voor Delphy belangrijk, dus ook voor jou persoonlijk. Daarom krijg jij alle mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling
  • Een fulltime functie
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden met uitzicht op een vast dienstverband

De eisen

  • Gemotiveerd en leergierig, ondernemend en goede communicatieve- en sociale vaardigheden
  • Een afgeronde HBO/WUR-opleiding (akkerbouw en/of bodemgerelateerd)
  • Enige werkervaring rondom teelt- en bodemvraagstukken in praktische akkerbouw
  • Werken en wonen (of de bereidheid om dit te doen) in Noord
  • In het bezit van rijbewijs B

Meer informatie
Voor meer informatie neem contact op met teammanager Paul Hooijman, 06-51259897; e-mail: p.hooijman@delphy.nl.

Share: