Vacature: adviseur aardbei

Werkgebied Nederland, België en Duitsland

Delphy heeft de strategie om teelt kennis en ervaring steeds verder te ontwikkelen en toe te passen. De adviseur vormt de brug tussen de zachtfruit praktijk en onderzoek. Een strategische functie dus, met uitdaging en enorme toekomst gezien alle mogelijkheden die op dit gebied mogelijk zijn.

Over Delphy

Delphy is met ruim 250 teeltexperts hét kennisbedrijf voor ondernemers in alle plantaardige sectoren, zit er een blaadje aan, dan weten wij ervan. Blijvend kennis ontwikkelen en toepasbaar maken is onze DNA en vormt dus de hoofdactiviteit van Delphy. Onze experts dragen met een deskundig en onafhankelijk advies, gebaseerd op eigen kennisontwikkeling, bij aan het resultaat van onze partners.

Wat ga je doen?

Jouw teeltkennis, samen met die van andere Delphy experts, ga je zodanig inzetten dat onze klanten, aardbeientelers meerwaarde uit halen. Je past kennis toe op het gebied van plantontwikkeling, productie, teelt en toepassing van techniek. Je bent de vraagbaak voor de ondernemers in de zachtfruitsector. Je focus ligt op ondernemers in Nederland en Duitsland.
Je werkt nauw samen met onze onderzoekers op de nieuwe hightech onderzoekslocatie voor zachtfruit, Delphy ISFC in Horst.

Wij bieden

  • Een unieke strategische adviseursfunctie met gegarandeerd een mooie toekomst;
  • De uitdaging om teeltprocessen toe te passen in de praktijk.
  • Een uitdagende en veelzijdige functie waarbij geen dag hetzelfde zal zijn, met een zeer grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid binnen een eigen team;
  • Kennis ontwikkeling is voor Delphy belangrijk, dus ook voor jou persoonlijk, daarom krijg alle mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden met uitzicht op een vast dienstverband.

Ben jij het talent dat

  • Gemotiveerd en leergierig is, ondernemend is en beschikt over goede communicatieve- en sociale vaardigheden;
  • Een WUR of hbo-opleiding of denk en werkniveau (tuinbouw gerelateerd) heeft
  • Enige werkervaring heeft in praktische teeltkennis van de zachtfruitsector (dit is een pre)
  • Beschikt over Rijbewijs B

dan ben je welkom om te solliciteren.

Informatie en solliciteren

Voor meer informatie neem contact op met Klaas Walraven tel. 06-10 98 63 44. Stuur je sollicitatie naar info@delphy.nl, t.a.v. Klaas Walraven.

Share: