Vacature: aankomend projectleider

Heb jij passie voor kennisontwikkeling en innovatie en vind je het een uitdaging om onderzoek en innovaties te vertalen naar de akker- en tuinbouwpraktijk? Word jij enthousiast van het ondersteunen en uitvoeren van projecten? En heb jij de ambitie om door te groeien naar projectleider? Ben jij een netwerker, organisator en werk je gestructureerd? Dan ben jij de aankomend projectmanager die wij zoeken! Kernwoorden: energiek, deskundig, zorgvuldig, proactief!

Als aankomend projectleider ondersteun jij de projectleiders in het goed uitvoeren van onze innovatieve projecten gericht op innovaties in de land- en tuinbouw. Jouw kennis van de land- en tuinbouwsector, jouw vaardigheid om te netwerken met ketenpartijen en ervaring in het werken in projecten zet je samen met andere Delphy-experts in voor de ontwikkeling van projecten waarin we samen met en voor akkerbouwers, tuinders en ketenpartijen meerwaarde creëren.

Je werkt mee aan de ontwikkeling van nieuwe (technologische) kennis op het gebied van digitalisering en plantontwikkeling, productie, teelt en techniek en maakt nieuwe kennis praktisch toepasbaar. In jouw rol draag je bij aan de uitvoering van projecten en je hebt een verbindende rol richting de partners in het project. Je organiseert, structureert en zorgt ervoor dat de projecten tot een goed resultaat worden gebracht. Je hebt de capaciteiten om een brug te slaan tussen ondernemers, financiers en ontwikkelaars van innovaties. Op termijn is er de mogelijkheid om door te groeien naar de rol van projectleider.

Over Delphy

Delphy is met ruim 250 teeltexperts hét kennisbedrijf voor ondernemers in alle plantaardige sectoren. Kennis ontwikkelen en implementeren is ons DNA en vormt de hoofdactiviteit van Delphy. Onze experts dragen met een deskundig en onafhankelijk advies bij aan het resultaat van onze partners.

Wij bieden

 • Een uitdagende functie met een mooie toekomst;
 • De uitdaging om innovatieve thema’s toe te passen in de praktijk;
 • Een uitdagende en veelzijdige functie waarbij geen dag hetzelfde zal zijn, met een zeer grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid binnen ons team Projecten en Innovatie;
 • Zeer goede mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden met uitzicht op een vast dienstverband;
 • We hechten veel waarde aan een goede start van je carrière bij Delphy; je krijgt naast een stevig inwerkprogramma via de Delphy Academy ook ‘coaching on the job’ door een ervaren projectleider.

Ben jij het talent dat

 • Beschikt over goede communicatieve- en sociale vaardigheden (zowel schrijven als spreken)
 • Communicatief sterk ontwikkeld is
 • Ambitieus is (dit vinden wij belangrijker dan ervaring)
 • Een uitstekende netwerker is
 • Een hbo-opleiding heeft afgerond (bij voorkeur akker- en tuinbouw gerelateerd)
 • Ervaring heeft met het werken in projecten
 • Gemotiveerd, leergierig en ondernemend is

Dan nodigen we je uit om te solliciteren. Je werkt vanuit het Delphy-kantoor in Wageningen.

Informatie en solliciteren

Harm Brinks, projectleider akkerbouw: 06 20 42 38 95
Derk Rademaker, directeur Kennis en Ontwikkeling Delphy: 06 13 69 20 74

Stuur je sollicitatie met CV naar info@delphy.nl, t.a.v. Derk Rademaker

 

Share: