Teelt Engineer Glastuinbouw

Delphy Digital

Data-gedreven teeltmanagement is cruciaal in de sterke groei van duurzame voedsel- en bloemenproductie wereldwijd. Bij Delphy Digital werken we precies hieraan; we ontwikkelen en implementeren data-gedreven telen in de praktijk. Op basis van gewas- en omgevingssensoren, teeltdashboards en slimme modellen onderbouwen en optimaliseren we teeltkeuzes. Op deze manier helpen we telers betere beslissingen te nemen en het management toekomstgericht te automatiseren. Wie wil dat nou niet?

Wat doe je als Teelt Engineer Glastuinbouw?

Je gaat werken binnen de afdeling Delphy Digital, een multidisciplinair team, waarbij het vertalen van de ondernemersvraag naar schaalbare digitale oplossingen centraal staat.
Als Teelt Engineer Glastuinbouw ben jij de specialist die digitale intelligentie beschikbaar maakt voor ondernemers in de sierteelt. Je initieert, begeleidt en implementeert de ontwikkeling en inzet van software voor beslissings- en groeimodellen voor het (teelt-) management. Je doet dit samen met data scientists, software ontwikkelaars, onderzoekers en andere teelt engineers.
Voor de sierteelt ben jij de schakel tussen telers, teeltexperts en de digitale intelligentie. Je bepaalt de route voor ontwikkelingen en je zorgt voor de implementatie in de praktijk. Een strategische functie met internationale uitdaging en een enorme toekomst aan mogelijkheden, gezien alle ontwikkelingen die gaande zijn, leidend tot een autonoom teeltproces.

In deze functie zal je een belangrijke rol krijgen in onder meer de verdere ontwikkeling en implementatie van QMS Chrysant Management. Hier combineren we o.a. groeimetingen uit een vision systeem en data uit de klimaatcomputer voor dashboards en groeimodellen zodat de teler weet hoe zijn teelten ervoor staan en wat hij kan doen om het resultaat te optimaliseren. Zie hieronder een video van hoe dit systeem in de praktijk gebracht wordt. In dit artikel kan je meer lezen over deze ontwikkeling.

Wij bieden

 • Een zeer uitdagende baan met een mooie toekomst waarin je bijdraagt aan een snel ontwikkelende tuinbouwsector
 • Een baan waarin je bijdraagt aan de wereldwijde doelen van de tuinbouw en de bijdrage die Delphy daaraan wil leveren
 • Je krijgt alle mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling, o.a. door deelname aan de Delphy Academy
 • Je gaat aan het werk met de nieuwste technieken, vooroplopend in de sector

Ben jij het talent dat

 • Gemotiveerd en leergierig is
 • Beschikt over goede communicatieve- en sociale vaardigheden
 • Kennis heeft van, en gedreven is door, data-analyse en data science
 • Analytische skills heeft met kennis van, of interesse in, de glastuinbouw
 • Een HBO- of WO-opleiding heeft afgerond
 • Nederlands en Engels spreekt en schrijft
 • Onze nieuwe collega wilt worden

Wij nodigen je uit om te solliciteren

Neem voor meer informatie contact op met:
Klaas van Egmond, Manager Delphy Digital: +31 (0) 6 41 90 05 72

Of stuur direct je motivatiebrief met CV naar i.bellekom@delphy.nl

Share: