Teelt Engineer Akkerbouw

Over Delphy

Delphy is met ruim 250 teeltexperts hét kennisbedrijf voor ondernemers in de land – en tuinbouw. Hoogwaardige kennis en techniek wordt hier toegepast om op een moderne en schone wijze voedsel te produceren en zo bij te dragen aan een duurzame wereld. Zelf kennis ontwikkelen en toepasbaar maken in de praktijk is ons DNA en corebusiness. Onze experts dragen, met een deskundig en onafhankelijk advies, bij aan het resultaat van ondernemers.

Delphy heeft de strategie om gewas- en teeltkennis steeds verder te digitaliseren en daarmee komen techniek en natuur bij elkaar. Delphy Digital ontwikkelt, m.b.v. (kunstmatige) intelligentie, algoritmes en webapplicaties om het teeltproces op data en, in meer of mindere mate autonoom, te sturen. Delphy draagt hiermee bij aan het uitbouwen van duurzame land- en tuinbouw in Nederland en tevens aan de mogelijkheden om de Nederlandse technologie te laten bijdragen aan de internationale voedselproductie en het welzijn van mensen.

Wat ga je doen?

Als Teelt Engineer Akkerbouw ben jij de specialist die digitale intelligentie beschikbaar maakt voor ondernemers in de akkerbouw. Je initieert en begeleidt de inzet van software voor beslissings- en groeimodellen voor het (teelt-)management. In de akkerbouw ben jij de schakel tussen de teelt, de teeltexperts en de digitale intelligentie. Je bepaalt de route voor ontwikkelingen en past die toe in de praktijk. Een strategische functie met uitdaging met een enorme toekomst aan mogelijkheden gezien alle ontwikkeling die gaande zijn, leidend tot een data-gedreven teeltproces.

Je gaat werken binnen de afdeling Delphy Digital, een multidisciplinair team, waarbij het vertalen van de ondernemersvraag naar schaalbare digitale oplossingen centraal staat. Je draagt bij aan het ontwikkelen en optimaliseren van data-gedreven akkerbouw in Nederland en met internationaal perspectief. Je doet dit samen met data scientists, applicatieontwikkelaars, adviseurs, onderzoekers en andere teelt engineers.
De oplossingen, waar jij met je automatiserings- en akkerbouwkennis aan bijdraagt, helpen bij het nemen van beslissingen op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Je adviseert ondernemers bij het oplossen van complexe datavraagstukken met de nieuwste middelen en technieken.

Wij bieden

  • Een zeer uitdagende baan waarin je bijdraagt aan de snel ontwikkelende digitalisering in akkerbouw
  • Een baan waarin je bijdraagt aan wereldwijde doelen van de voedselproductie
  • Je krijgt alle mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling
  • Je gaat aan het werk met de nieuwste technieken, vooroplopend in de sector
  • Standplaats is Bleiswijk

Ben jij het talent dat

  • Gemotiveerd en leergierig is en beschikt over goede communicatieve- en sociale vaardigheden
  • Kennis heeft en gedreven is door data-analyse, data science en/of modelleren
  • Analytische skills heeft met kennis of interesse in de akkerbouw
  • Een hbo- of wo-opleiding heeft afgerond (bijv. Biosystems Engineering)
  • Vloeiend Nederlands en Engels spreekt en schrijft

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Informatie en solliciteren

Wil je meer weten over deze uitdagende vacature?
Neem contact op met Aad van den Berg, Delphy Digital, M +31 (0)6 41 90 05 75

Stuur je sollicitatiebrief met CV naar Irma Bellekom, E i.bellekom@delphy.nl

 

Share: