Teelt Engineer Aardbei

Over Delphy

Delphy is met ruim 240 teeltexperts hét kennisbedrijf voor ondernemers in de tuinbouw. We passen hoogwaardige techniek toe om op een moderne en schone wijze voedsel te kweken en zo bij te dragen aan een duurzame wereld. Zelf kennis ontwikkelen en toepasbaar maken in de praktijk is ons DNA en corebusiness. Onze experts dragen, met een deskundig en onafhankelijk advies, bij aan het resultaat van ondernemers.

Delphy heeft de strategie om gewas- en teeltkennis steeds verder te digitaliseren en daarmee komen techniek en natuur bij elkaar. Delphy Digital ontwikkelt met (kunstmatige) intelligentie algoritmes en webapplicaties om het teeltproces op data, en in meer of mindere mate autonoom, te sturen. Delphy biedt de mogelijkheden om de Nederlandse technologie te laten bijdragen aan de wereldwijde voedselproductie en het welzijn van mensen.

Wat ga je doen?

Als Teelt Engineer Aardbei ben jij de specialist die digitale intelligentie beschikbaar maakt voor ondernemers in de teelt van aardbei. Je initieert en begeleidt de ontwikkeling en inzet van software voor beslissings- en groeimodellen voor het (teelt-)management. Voor de teelt van aardbeien ben jij de schakel tussen telers, teeltexperts en de digitale intelligentie. Je bepaalt de route voor ontwikkelingen en je zorgt voor implementatie in de praktijk. Een strategische functie met internationale uitdaging en een enorme toekomst aan mogelijkheden, gezien alle ontwikkelingen die gaande zijn, leidend tot een autonoom teeltproces.

Je gaat werken binnen de afdeling Delphy Digital, een multidisciplinair team, waarbij het vertalen van de ondernemersvraag naar schaalbare digitale oplossingen centraal staat. Je draagt bij aan het ontwikkelen en optimaliseren van data-gedreven tuinbouw met internationaal perspectief. Je doet dit samen met data scientists, software ontwikkelaars, onderzoekers en andere teelt engineers.

De oplossingen, waar jij met je automatiserings- en tuinbouwkennis aan bijdraagt, helpen bij het nemen van beslissingen op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Je adviseert ondernemers bij het oplossen van complexe datavraagstukken met de nieuwste middelen en technieken.

Wij bieden

  • Een zeer uitdagende baan waarin je bijdraagt aan een snel ontwikkelende tuinbouwsector
  • Een baan waarin je bijdraagt aan wereldwijde doelen van de tuinbouw
  • Je krijgt alle mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling
  • Je gaat aan het werk met de nieuwste technieken, vooroplopend in de sector
  • Standplaats is Bleiswijk

Ben jij het talent dat:

  • Gemotiveerd en leergierig is en beschikt over goede communicatieve- en sociale vaardigheden
  • Kennis heeft en gedreven is door data-analyse, data science en/of modelleren
  • Analytische skills heeft met kennis of interesse in de teelt van aardbei
  • Een HBO- of WO-opleiding heeft afgerond.
  • Nederlands en Engels spreekt en schrijft

 

Dan zijn wij op zoek naar jou.

 

Reageer!

Wil je meer weten over deze uitdagende vacature? Neem contact op met Klaas van Egmond, Delphy Digital, M +31 (0)6 41 90 05 72 of stuur direct je sollicitatie met CV naar: i.bellekom@delphy.nl

Share: