Medewerker Techniek Glastuinbouw

Over Delphy

Delphy is met ruim 250 teeltexperts hét kennisbedrijf voor ondernemers in alle plantaardige sectoren. Kennis ontwikkelen en toepasbaar maken is onze DNA en vormt dus een hoofdactiviteit van Delphy. Onze experts dragen met een deskundig en onafhankelijk onderzoek, advies en opleiding bij aan het resultaat van telers. Met gebruik van moderne onderzoeksfaciliteiten, gewasmodellering en digitalisering willen wij kennis ontwikkelen en toepasbaar maken.

Improvement Centre (locatie Bleiswijk)

Improvement Centre is het onderzoekscentrum van Delphy in Bleiswijk. Het kassencomplex bestaat uit 8 afdelingen van 1.000 m2, 10 afdelingen van 168 m2, 1 afdeling van 500 m2 en 4 klimaatcellen (Vertical Farms). Hierin doen wij onderzoek in allerlei gewassen zoals tomaat, paprika, komkommer, potplanten, chrysanten, lelies, kruiden en ga zo maar door. In deze onderzoeken wordt gebruik gemaakt van de modernste (teelt) technieken zoals bijvoorbeeld een warmtepomp, koeling, LED belichting en Vertical Farming. Voor reparaties aan, en onderhoud van, al deze technieken, machines en apparatuur zijn wij op zoek naar een:

Medewerker Techniek

Als medewerker techniek draag je zorg voor het uitvoeren van alle reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan machines en apparatuur, zoals: waterinstallaties, elektrotechnische installaties, ijken van sensoren en alle overige voorkomende reparatie- en onderhoudswerkzaamheden in en om de kas.
Bij drukte spring je ook in bij het uitvoeren van de verschillende gewaswerkzaamheden in de afdelingen.

Je werkt voornamelijk overdag, maar het kan voorkomen dat er soms in de avond en/of het weekend gewerkt moet worden.

Werken bij het Improvement Centre betekent:

  • Een leuke en veelzijdige baan waarbij geen dag hetzelfde is door het werken in veel verschillende afdelingen met een diversiteit aan technieken en gewassen;
  • Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid binnen het team;
  • Je krijgt alle mogelijkheden voor je eigen persoonlijke ontwikkeling;
  • Werken in een omgeving, waar hard gewerkt wordt, maar ook tijd en aandacht is voor gezelligheid zoals teamuitjes, BBQ.
  • Standplaats Bleiswijk

Informatie en solliciteren

Lijkt de baan je leuk, ben je gemotiveerd en heb je een technische achtergrond?
Solliciteer dan nu en stuur je CV met motivatie naar: i.bellekom@delphy.nl.

Wil je eerst meer informatie over de baan, neem dan contact op met:
Paul van der Nat: +31 621 586 730.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Share: