Specialist data-gedreven teelt

Delphy Digital

Data-gedreven teeltmanagement is cruciaal in de sterke groei van duurzame voedsel- en bloemenproductie wereldwijd. Bij Delphy Digital werken we precies hieraan; we ontwikkelen en implementeren data-gedreven teelt in de praktijk. Op basis van gewas- en omgevingssensoren, teeltdashboards en slimme modellen onderbouwen en optimaliseren we teeltkeuzes. Op deze manier helpen we telers betere beslissingen te nemen en het management te automatiseren.. Wie wilt dat nou niet?
Delphy is met ruim 250 teeltexperts marktleider op het gebied van teeltkennis voor ondernemers in de tuinbouw. We zijn wereldwijd in alle plantaardige sectoren actief. Onze kernactiviteiten zijn kennisontwikkeling met kennistoepassing en natuurlijk data-gedreven telen. We willen hiermee bijdragen aan een duurzame en een betere wereld, met gezond voedsel en een goede leefomgeving voor iedereen.

Wat doe je als specialist data-gedreven teelt bij Delphy?

Als specialist data-gedreven teelt breng je data-gedreven telen echt in de praktijk. Je helpt telers en ondernemers bij de implementatie en het gebruik van onze slimme software. Je begeleidt klanten in hun teelt, maar wel met als uitgangspunt data met groei- en teeltmanagementmodellen. Op basis van voorspelmodellen en data-analyse optimaliseer je het teeltproces. Denk aan vraagstukken als: wat is de optimale teeltplanning? En: hoe krijg ik een optimale balans tussen teeltkosten, productie en kwaliteit?

Dit vind je leuk om te doen
Samen met telers werken aan de toepassing van data-gedreven teeltmanagement.
* Werken in een innovatief en jong team, waar veel ruimte is voor eigen initiatief en ondernemerschap.
* Leren van andere expertises zoals data science, software ontwikkeling, teelt en onderzoek.
* Met collega’s deelnemen aan de Delphy Academy; een persoonlijk ontwikkeltraject gefocust op drie terreinen, jij, als expert, als professional en als mens.

Ben jij het talent dat
* Analytische skills heeft met kennis van of interesse in digitalisering en de tuinbouw
* Een HBO- of WO-opleiding heeft afgerond
* Vloeiend Nederlands en Engels spreekt en schrijft

Lijkt dit je wat of wil je meer weten?
Neem dan contact op met Klaas van Egmond, +31 6 41 90 05 72
Of stuur je motivatie en Cv naar i.bellekom@delphy.nl

Share: