Projectmanager Afrika (standplaats NL)

Projectmanager Afrika (standplaats NL)

– Kennis van aardappelteelt in Afrika (Rwanda, Uganda)
– Ervaring met het managen van complexe projecten
– Standplaats: Nederland

Talent gevraagd! Delphy heeft de strategie om teelt kennis en ervaring steeds verder te ontwikkelen en toe te passen. De projectmanager Afrika vormt de brug tussen Nederland en de Delphy collega’s in Afrika. Een strategische functie dus, met uitdaging en enorme toekomst gezien alle uitdagingen van teelten in Afrika.

Wie is Delphy?
Delphy is met ruim 230 teeltexperts hét kennisbedrijf voor ondernemers in alle plantaardige sectoren, zit er een blaadje aan, dan weten wij ervan. Blijvend kennis ontwikkelen en toepasbaar maken, nationaal en internationaal, is onze DNA en vormt dus de hoofdactiviteit van Delphy. Onze experts dragen met een deskundig en onafhankelijk onderzoek en advies, gebaseerd op eigen kennisontwikkeling, bij aan het resultaat van onze partners.

Wat ga je doen?
Als projectmanager Afrika ben je verantwoordelijk voor het initiëren, opzetten en leiden van projecten in Afrika. In Afrika is veel behoefte aan de praktische kennis van Delphy. Door het opzetten van internationale projecten vorm je de schakel tussen Nederland en Afrika, het toepassen van praktische teeltkennis is hierbij het onderscheidende begrip.
De aardappelteelt geniet grote belangstelling wereldwijd. Je wordt de schakel tussen de Nederlandse teeltkennis en de toepassing hiervan in Afrika. Door deze functie ben je zeer goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de aardappelsector en weet deze toe te passen in Afrika door middel van het opzetten van projecten. De kandidaten die wij zoeken zijn jonge en gemotiveerde kandidaten met interesse in Afrika, aardappelteelt, projectmanagement.
• Je initieert zelfstandig en samen met collega’s nieuwe projecten, mobiliseert potentiële partners, zorgt voor financiering en je bent de schakel tussen de organisatie en (externe) projectpartners;
• Je schrijft de projectvoorstellen en bent verantwoordelijk voor zorgvuldige communicatie met betrokken partners tijdens de voorbereiding en uitvoering;
• Je bent verantwoordelijk voor het projectmanagement en verzorgt tevens inhoudelijke taken (van training van trainers tot organiseren van farmers field dagen)
• Daarnaast werf je zelf ook opdrachten in de markt;
• Je beschikt over goede communicatieve- en sociale vaardigheden;
• Je bent in het bezit van een geldig BE rijbewijs.

De uitdaging
 Opleiding op Universitair of HBO+ niveau
 “Vlotte pen” (schrijven van projectvoorstellen, rapportages en aanvragen in Engels of Frans)
 Kennis van de aardappelteelt
 Ervaring met het managen van complexe projecten
 Enkele jaren internationale werkervaring verdient de voorkeur.
 Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.
 Contactueel en communicatief sterk.
 Bereid tot internationaal reizen (ca. 20% van de tijd)
 Bereidheid je op reisafstand van Wageningen te vestigen.
 U bent in het bezit van een geldig rijbewijs B.

Wij bieden
• Een unieke strategische functie met gegarandeerd een mooie toekomst;
• De uitdaging om toonaangevende projecten te ontwikkelen voor de praktijk.
• Een uitdagende en veelzijdige functie waarbij geen dag hetzelfde zal zijn, met een zeer grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid binnen het team;
• Uitstekende arbeidsvoorwaarden met (uitzicht op) een vast dienstverband.

Ben jij het talent dat:
• Gemotiveerd en leergierig is, ondernemend is en beschikt over goede communicatieve- en sociale vaardigheden;
• Houdt van pionieren.

Stuur je sollicitatie naar info@delphy.nl. Voor meer informatie neem contact op met Martine de Jong, manager team Afrika, T +31 (0)6 265 444 07.

Share: