Open sollicitatie Team Delphy Digital

Data-gedreven teeltmanagement is cruciaal in de sterke groei van duurzame voedsel- en bloemenproductie wereldwijd. Bij Delphy Digital werken we precies hieraan.
We ontwikkelen en implementeren data-gedreven telen in de praktijk. Op basis van gewas- en omgevingssensoren, teeltdashboards en slimme modellen onderbouwen en optimaliseren we teeltkeuzes. Op deze manier helpen we telers betere beslissingen te nemen en het management te automatiseren. Wie wil dat nou niet?

Team Delphy Digital is een multidisciplinair team, waarbij het vertalen van de ondernemersvraag naar schaalbare digitale oplossingen centraal staat. We dragen bij aan het ontwikkelen en optimaliseren van data-gedreven tuinbouw met internationaal perspectief. We werken samen met data scientists, software ontwikkelaars, onderzoekers en teelt engineers. De oplossingen, waar wij met onze  automatiserings- en tuinbouwkennis aan bijdragen, helpen ondernemers bij het nemen van beslissingen op strategisch, tactisch en operationeel niveau. We adviseren ondernemers bij het oplossen van complexe datavraagstukken met de nieuwste middelen en technieken.

Open solliciteren

Ben je enthousiast over wat wij doen?
Beschik je over analytische skills en heb je kennis van, of interesse in, digitalisering en tuinbouw?
Heb je een HBO- of WO-opleiding afgerond en spreek en schrijf je vloeiend Nederlands en Engels?

Stuur dan gerust je CV en motivatiebrief. Wie weet hoe snel de ontwikkelingen gaan en hebben wij toch die hele leuke baan voor jou!

Neem voor meer informatie contact op met:
Klaas van Egmond, Manager Delphy Digital: +31 (0) 6 41 90 05 72

Motivatiebrief met CV stuur je aan: i.bellekom@delphy.nl

 

Share: