Delphy zoekt Adviseur Biologische Landbouw

Delphy is met ruim 220 adviseurs en onderzoekers hét advies- en onderzoeksbedrijf voor ondernemers in alle agrarische, plantaardige sectoren. Kennis ontwikkelen en Kennis implementeren voor alle plantaardige sectoren is het kernproces van Delphy.
Bij het recent nieuw opgerichte team Biologische akkerbouw en Vollegrondsgroente zijn 3 adviseurs actief. Zij bieden biologische akkerbouwers/groententelers een deskundig en onafhankelijk advies. Wij zoeken een enthousiaste en gedreven kandidaat voor de vacature

Adviseur Biologische Akkerbouw en Vollegrondsgroenten

Functie-omschrijving
–  Als adviseur geef je biologische ondernemers deskundig advies op een zeer breed terrein zoals de teelt en teeltsystemen, bodemgezondheid, bouwplan, bemesting, onkruidbestrijding, beheersen     ziekten en plagen en bedrijfsvoering. Ook op het gebied van afzet, wet- en regelgeving, economie en strategie ben je een sparringpartner voor ondernemers.
– Jouw adviezen zijn maatwerk en gericht op verbetering of optimalisatie van het bedrijfsresultaat.
– Naast de advisering van individuele bedrijven, begeleidt je studiegroepen, geef je lezingen en neem je initiatieven voor het acquireren van nieuwe klanten.
– Ook denk je mee over de opzet en uitvoering van innovatieve projecten met meerwaarde voor de sector.
– Je werkt samen in een team van deskundige collega adviseurs. In samenwerking met het team bouw jij jouw kennis en vaardigheden verder uit, en adviseer je ondernemers.
Jouw werkgebied is nader in te vullen in overleg met het team.
– Je werkt veelal vanuit je thuiswerkplek.

Functie-eisen
– Je beschikt over een afgeronde relevante HBO of WO opleiding.
– Bij voorkeur heb je enkele jaren ervaring als adviseur binnen de biologische sector.
– Je bent ondernemend, creatief, gewend om zelfstandig te werken. Je hebt doorzettingsvermogen en beschikt over sterke communicatieve- en sociale vaardigheden.
– Daarnaast woon en/of werk je binnen uw toekomstige werkgebied.
– Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B.

Aangeboden
Wij bieden een uitdagende en veelzijdige functie met veel interne en externe relaties. Ontwikkeling van kennis en ervaring zijn de peilers onder de dienstverlening van Delphy.
Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Voor meer informatie neem contact op met teamanager Christoffel den Herder, 06 12 15 51 31, of via e-mail: c.denherder@delphy.nl

Share: