Assistent Bedrijfsleider Delphy ISFC Horst

Altijd al op een innovatief teeltbedrijf willen werken, waar ook nog eens een diversiteit aan aardbei en zachtfruit gewassen staat? Dan ben jij vast de collega die we bij het nieuwe Delphy Innovative Soft Fruit Centre (Delphy ISFC) in Horst zoeken. Als Assistent bedrijfsleider ben je de rechterhand van de bedrijfsleider en meewerkend in de gewassen. Het betreft alle voorkomende teelt en gewas werkzaamheden aan alle zachtfruit gewassen als Aardbei, Braam, Framboos, Blauwe Bes etc.

Wie is Delphy?

Delphy is met ruim 250 teeltexperts hét kennisbedrijf voor ondernemers in de tuinbouw. Blijvend kennis ontwikkelen en toepasbaar maken voor opdrachtgevers en telers is wat wij bij Delphy ISFC doen. Onze teeltexperts dragen met een deskundig en onafhankelijk advies bij aan het resultaat van telers. De kennisontwikkeling voor de zachtfruit gebeurt bij het Delphy ISFC in Horst. In deze state-of-the-art onderzoeksfaciliteit wordt innovatief onderzoek uitgevoerd.

Wat ga je doen?

Binnen het team van Delphy ISFC ben jij degene die gewaswerkzaamheden in de onderzoeksprojecten mee uitvoert en mogelijk ondersteunt in dataverzameling voor onderzoek. Daarnaast ben je, samen met de bedrijfsleider, verantwoordelijk voor het beheer van de locatie en teelten. Het zorgvuldig uitvoeren en bewaken van de kwaliteit zijn belangrijk, evenals het geheel dat met gewasgezondheid en hygiëne samenhangt. Je bent de rechterhand van de bedrijfsleider, ondersteunend in de teeltsturing en draait mee in de weekend en storingsdiensten. De werkzaamheden worden overdag uitgevoerd, maar het kan voorkomen dat een enkele keer ’s avonds of in het weekend gewerkt moet worden.

Wij bieden

• De mogelijkheid om te werken in een innovatieve en uitdagende omgeving;
• Een veelzijdige functie, geen dag is hetzelfde en je werkt met planten en collega’s;
• Grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid binnen het team;
• Alle mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, omdat we dit belangrijk vinden;
• Uitstekende arbeidsvoorwaarden met uitzicht op een vast dienstverband.

Ben jij gemotiveerd en leergierig en heb je een MBO of HBO opleiding (tuinbouw gerelateerd) afgerond?
Solliciteer dan nu en stuur je CV met korte motivatie naar isfc@delphy.nl.
Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Bart Jongenelen, manager Delphy ISFC: 06 53 15 14 12.

Share: