Allround Adviseur/Trainer Paddenstoelenteelt (m/v)

Wie is Delphy?

Delphy is hét advies- en onderzoeksbedrijf voor ondernemers in alle agrarische, plantaardige sectoren. Kennisontwikkeling en -implementatie is de kern van Delphy.
Het team Paddenstoelen richt zich op de champignonsector en is sterk internationaal georiënteerd. Het team verzorgt trainingen en opleidingen, geeft advies en biedt teelt- en bedrijfsbegeleiding en innovatieve projecten.

Functie-omschrijving

Als allround adviseur/trainer Paddenstoelenteelt, met nadruk op teelt en compostering in de champignonteelt bied je teelt- en composteringsadvies aan ondernemers en telers in binnen- en buitenland. Daarnaast geef je cursussen en trainingen, volg je relevante ontwikkelingen binnen de sector en zorg je dat relevante kennis up to date blijft en wordt vastgelegd en gedeeld.

Profiel

  • Tenminste een afgeronde hbo-opleiding of door ervaring verkregen hbo- werk- en denkniveau
  • Kennis van van teelt en compostering en ervaring met de champignonteelt
  • Zelfstandig, teamspeler, kennisgericht en betrouwbaar
  • Beheerst de Engelse taal uitstekend. Duits is een pré
  • Bereid om te reizen

 

Aanbod

Een uitdagende en veelzijdige functie, goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om parttime te werken

 

Interesse?

Stuur jouw motivatie en CV naar Green Career Consult, Wageningen, t.a.v. Evert Verboom, senior consultant Agribusiness, e-mail evert.verboom@greenconsult.nl. Bel voor meer informatie naar 06 533 750 89

www.greenconsult.nl

 

Share: