Adviseur Rozenteelt

Delphy zoekt een adviseur rozenteelt

Wat ga je doen

Als adviseur geef je rozentelers, in Nederland en wereldwijd, persoonlijk, deskundig en specialistisch advies. Voornamelijk op het gebied van Teelt, Gewasbescherming en Bemesting. Maar ook op andere terreinen zoals bedrijfsvoering, afzet- ,wet- en regelgeving weet je je accounts op deskundige wijze in hun bedrijfsvoering te ondersteunen.

Je adviezen hebben veel diepgang en vragen om een gedegen inzicht en grondige kennis van plantenfysiologische zaken. Kortom je bent een vakspecialist met een scherp oog voor innovatie en onderzoek die kennis ontwikkelt en op deze wijze maatwerk weet te leveren met een sterke focus op de verbetering en optimalisatie van het bedrijfsresultaat van de klant. Je ontwikkelt en werkt/adviseert tevens aan de hand van (software) groei/gewasmodellen. Je neemt initiatieven voor het verwerven van nieuwe klanten. Je bent ook betrokken bij de opzet en uitvoering van (onderzoeks)projecten.

Je werkt samen in een team van deskundige collega’s. Na een gedegen inwerkperiode weet je op zelfstandige wijze je “ eigen” klanten naar behoren te bedienen met adviezen van hoge kwaliteit.

Wij vragen

Voor deze functie wordt een zelfstandige en ondernemende instelling gevraagd. Je beschikt over een hbo werk- en denk niveau en je hebt een dienstverlenende en commerciële instelling. Werkervaring is geen vereiste maar wel een pre. Je bent bereid en in staat voor je werk te reizen. Werkervaring in/met rozenproductie wordt gevraagd. Voor deze functie zijn sterke communicatieve en sociale vaardigheden vereist.

Wij bieden

De organisatie biedt een veelzijdige functie met veel interne en externe relaties. De organisatie hecht grote waarde aan de ontwikkeling en persoonlijke groei van haar medewerkers. De mogelijkheid om vanuit huis te werken wordt geboden. Functie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie

Jeroen van Buren, Manager consultancy Glastuinbouw:
Mobiel: +31 6 51 59 14 30
E-mail: J.vanBuren@delphy.nl

Share: