Adviseur Paprika

Bij het team Delphy Glastuinbouw Nederland zijn ruim 35 adviseurs actief. Zij bieden ondernemers in de Glastuinbouw een deskundig en onafhankelijk advies. Voor de kennisontwikkeling wordt door de adviseurs nauw samengewerkt met de onderzoekers van het Delphy Improvement center in Bleiswijk. Door uitbreiding van het advieswerk wordt gezocht naar een gemotiveerde;

Adviseur Paprika

Het bedrijf
Kennis en ervaring staan bij de medewerkers van Delphy op een hoog peil. Er wordt in de gespecialiseerde teams hard gewerkt om zowel de primaire producent als het bedrijfsleven in land- en tuinbouw met onafhankelijke adviezen op hoog niveau te voorzien. Belangrijk is naast technische vakkennis ook betrokkenheid bij de plantaardige sector en de mensen die daarin actief zijn. Gevoel voor ondernemen is nodig om zowel kansen als bedreigingen tijdig te signaleren. Delphy is marktleider en wil dat ook blijven.

De functie
• De kandidaten die wij zoeken zijn jonge en gemotiveerde kandidaten
• Bij voorkeur met een eerste werkervaring in Paprika .
• De gezochte kandidaten gaan zich bezighouden met enerzijds de echte technische kanten van de teelt en anderzijds met de vele bedrijfsmatige zaken die voor tuinders zeker zo belangrijk zijn. Onderwerpen waar hij of zij mee te maken krijgt of kan krijgen variëren van bemesting, gewasbescherming, klimaatbeheersing, digitalisering en oogst.
• De deskundige en betrouwbare adviezen en begeleiding van de teeltadviseur moeten voor de tuinder een echte meerwaarde zijn bij het succesvol runnen van zijn bedrijf.

De uitdaging
• Eerst is er een pittige maar ook goed begeleide inwerkperiode. Hiervoor neem je gedurende 2 jaar deel aan de Delphy Academy. Je wordt binnen de Delphy Academy verder opgeleid als expert en professional.
• Ondertussen ga je ook aan de slag om zelfstandig (en onder begeleiding van ervaren collega) naar de bedrijven toe in binnen- en buitenland.
• De kandidaten die wij zoeken worden op termijn een echte deskundige als het om de Paprika in Nederland en in het buitenland gaat.
• Behalve om individuele advisering bestaat een deel van deze functie uit het meewerken aan gezamenlijke, bredere onderzoeksprojecten. Het bedrijf wil betrokken zijn en blijven bij de nieuwste ontwikkelingen in Paprika in binnen- en buitenland.
• De gezochte kandidaat krijgt alle mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen in advieswerk maar ook in projectontwikkeling en uitvoering.

De eisen
-HBO-WO opleiding (bijv. HAS of Universiteit Wageningen)
-Kan zelfstandig en in teamverband werken, neemt initiatief en is ondernemend
-Goede communicatieve eigenschappen, overtuigend maar ook betrokken
-Talenkennis Nederlands, Duits en bij voorkeur Engels

Voor meer informatie neem contact op met Rens Smith, manager team glasgroente Delphy: 06 26 51 86 49,

Stuur uw sollicitatie naar info@delphy.nl

 

 

 

 

 

Share: