Adviseur Aardbeien en Zachtfruit

Werkgebied Nederland en Duitsland

Delphy heeft de strategie om teelt kennis en ervaring steeds verder te ontwikkelen en toe te passen. De adviseur vormt de brug tussen de zachtfruit praktijk en onderzoek. Een strategische functie dus, met uitdaging en enorme toekomst gezien alle mogelijkheden die op dit gebied mogelijk zijn.

Over Delphy

Delphy is met ruim 230 teeltexperts hét kennisbedrijf voor ondernemers in alle plantaardige sectoren, zit er een blaadje aan, dan weten wij ervan. Blijvend kennis ontwikkelen en toepasbaar maken is onze DNA en vormt dus de hoofdactiviteit van Delphy. Onze experts dragen met een deskundig en onafhankelijk advies, gebaseerd op eigen kennisontwikkeling, bij aan het resultaat van onze partners.

Wat ga je doen?

Jouw teeltkennis, samen met die van andere Delphy experts, ga je zodanig inzetten dat onze klanten, aardbeientelers en telers van Houtig Kleinfruit er meerwaarde uit kunnen halen. Je past kennis toe op het gebied van plantontwikkeling, productie, teelt en toepassing van techniek. Je bent de vraagbaak voor de ondernemers in de zachtfruitsector. Je focus ligt op ondernemers in Nederland en Duitsland.
Je werkt nauw samen met onze onderzoekers op het nieuwe high tech zachtfruit Delphy onderzoekscentrum in Horst!

Wij bieden

  • Een unieke strategische adviseursfunctie met gegarandeerd een mooie toekomst;
  • De uitdaging om teeltprocessen toe te passen in de praktijk.
  • Een uitdagende en veelzijdige functie waarbij geen dag hetzelfde zal zijn, met een zeer grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid binnen een eigen team;
  • Kennis ontwikkeling is voor Delphy belangrijk, dus ook voor jou persoonlijk, daarom krijg alle mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden met uitzicht op een vast dienstverband.

Ben jij het talent dat

  • Gemotiveerd en leergierig is, ondernemend is en beschikt over goede communicatieve- en sociale vaardigheden;
  • Een WUR / HBO-opleiding (tuinbouwgerelateerd) heeft afgerond;
  • Enige werkervaring in praktische teeltkennis van de zachtfruitsector is een pre;
  • Beschikt over Rijbewijs B

Stuur je sollicitatie naar info@delphy.nl. Voor meer informatie neem contact op met Klaas Walraven tel. 06-10 98 63 44

Share: