Scouten voor gewasmedewerkers

Gewasmedewerkers zijn uw extra paar ogen in de kas. Zij zien elke plant iedere week! Als zij ziekten en plagen vroegtijdig herkennen en melden, kan schade aan uw gewas beperkt of zelfs voorkomen worden!

In deze laagdrempelige en praktische cursus, van 2 x 2 uur, brengen wij de beginselen van het scouten (monitoren) van het gewas bij.
Hoe herken je plagen als Tuta, witte vlieg en Nesi? Hoe markeer je vindplaatsen? Hoe worden de vangplaten geteld.  Wanneer is het noodzakelijk om een probleem te rapporteren of wanneer juist niet? Als medewerkers kunnen scouten, raken zij meer betrokken bij het gewas en dat motiveert en enthousiasmeert hen in het dagelijkse werk.

 

Doelgroep: Gewasmedewerkers, teamleiders en beginnende scouts.
Resultaat: Na 2 x 2 uur herkent de gewasmedewerker de belangrijkste ziekten en plagen die men tegen kan komen tijdens de gewaswerkzaamheden.
Men weet hoe en wanneer deze te rapporteren. Na afloop van de cursus ontvangt de deelnemer een beeldboekje met daarin de belangrijkste ziekten en plagen.
Waar: Op locatie (in een gewas)
Kosten: € 350,= per persoon, exclusief btw en administratiekosten
Voertaal: Nederlands (Pools of een andere taal is mogelijk op aanvraag*)
Colland: Bent u als ondernemer aangesloten bij Colland?
Dan kunt u tot 60% vergoeding terugvragen via Colland Arbeidsmarkt, mits u aan de voorwaarden van Colland voldoet. Klik hier voor de voorwaarden.
Wanneer: Op aanvraag
Aantal deelnemers:  Minimaal 6, maximaal 8


Interesse in deelname of meer informatie?
Voor aanmelden of meer informatie mailt u naar education@delphy.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Indien een tolk , bijvoorbeeld Pools,  gewenst is, werkt Delphy samen met het bedrijf LanguageSwitch, dat gespecialiseerd is in taal- en bedrijfstrainingen.(zie www.languageswitch.eu).

Share: