Licentieverlengingsbijeenkomst Adviseren Gewasbescherming

Delphy organiseert dit najaar op diverse data een licentiebijeenkomst Adviseren GewasbeschermingOp 11 november is de eerste bijeenkomst om uw Spuitlicentie Adviseren te verlengen. Het onderwerp is ‘Waardering onderzoeksresultaten in relatie tot Adviseren’. Op 28 november kunt u of ‘s ochtends of ‘s middags ook deze verlengingsbijeenkomst volgen.

Als adviseur ben je altijd op zoek naar het beste advies voor jouw klant, de ondernemer. Hoe bepaal je echter de betrouwbaarheid van bijvoorbeeld nieuwe middelen? Wat doe je als jouw klant een tegengesteld advies krijgt van een andere leverancier. In deze bijeenkomst gaan we in op welk onderzoek nodig is om een gefundeerd advies te geven. Tevens om te kunnen interpreteren of een advies gebaseerd is op de juiste informatie. Hierdoor kan schade voor de toepasser, adviseur én het milieu voorkomen worden.

Aanmelden kan via onderstaand formulier. Heeft u vragen, stuur een email naar education@delphy.nl

11 november 2022 13.30-16.00 uur
28 november 2022 13.30-16.00 uur

 

  Aanmeldformulier Spuitlicentieverlengingsbijeenkomst adviseren gewasbescherming

  Ja, ik neem deel aan de bijeenkomst(en) die ik aankruis (meerdere antwoorden mogelijk). U wordt in een latere mail gevraagd een kopie van uw huidig geldig spuitpasje op te sturen!

  Thema: Adviseren gewasbescherming | Categorie: Adviseren 11 november, 13.30 - 16.00 uur € 125,- excl. btw28 november 2022, 13.30 - 16.00 uur € 125,- excl. btw

  Een bijeenkomst telt slechts mee wanneer, als op het moment van deelname de licentie adviseren geldig is (zie datum op uw licentie).

  Informatie over het aantal te volgen bijeenkomsten kunt u vinden door in te loggen op de site van Bureau Erkenningen: www.erkenningen.nl

  Factuurgegevens

  Ik machtig Delphy om het factuurbedrag éénmalig (verhoogd met btw) af te schrijvenIk maak geen gebruik van automatische incasso en betaal € 11,50 extra aan administratiekosten.

  NL


  Share: