Cursussen Aardbeienteelt 2022

Het Team Zachtfruit verzorgt diverse trainingen en cursussen, zowel op individueel niveau als in groepsverband.
Onderstaand vindt u een overzicht van onze cursussen die in 2022 gehouden worden.

Cursus 1               Bemesting en watergift in de substraatteelt
Duur: 2 dagdelen (ma 30-05 nm & vr 10-6 vm)
Omschrijving: Cursus voor de (startende) aardbeienteler met substraatteelten en/of teeltchefs/medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de bemesting en watergift. Deze cursus informeert deelnemers over de bemesting en watergift in de substraatteelt van aardbeien en geeft tips en aandachtspunten om de bemesting en watergift optimaal en verantwoord uit te kunnen voeren.

Cursus 2              Plantfysiologie en klimaatregeling glasaardbei
Duur: 2 dagdelen (ma 07-03 nm & ma 28-03 vm) 
Omschrijving: Cursus voor beginnende glasaardbeientelers, teeltchefs/medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het kasklimaat. In deze cursus wordt dieper ingegaan op de teelt van glasaardbeien en wordt u geïnformeerd over de (on)mogelijkheden van kasklimaatregeling. Tevens worden u tips en aandachtspunten aangereikt over de wijze waarop u het kasklimaat optimaal en verantwoord kunt regelen.

Cursus 3              Gewasbescherming in de teelt van aardbeien
Duur: 2 dagdelen (wo 09-03 vm & ma 21-03 nm)
Omschrijving: Cursus voor de aardbeienteler en/of zijn medewerker(s) gewasbescherming. Cursus over herkenning van ziekten en plagen in de vollegronds- en glasaardbeienteelt. Tevens worden u tips en aandachtspunten aangereikt voor de uitvoering van optimale en verantwoorde gewasbescherming. De exacte inhoud van de cursus wordt aan de hand van de voorkennis en de kennisbehoefte van de deelnemers vastgesteld.

Ben u geïnteresseerd in één of meer van deze cursussen, dan kunt u meer informatie en het inschrijfformulier vinden in de ‘downloads’
Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen via softfruit@delphy.nl of telefonisch 077 – 398 75 00.

Share: