Team Afrika

Delphy is een gerenommeerde, onafhankelijke advies- en onderzoekspartner in de tuinbouw.

Wij begeleiden de ontwikkeling van uw bedrijf op het gebied van productie, kwaliteit, bedrijfsmanagement en strategie, uitvoering van innovatieve technologie en projectontwikkeling.

Towards sustainable farming – South Africa

Project managers: Arnoud van Boven and Majella van der Arend

The program is made possible by the funding of Nuffic and the Ministry of Foreign Affairs of the Netherlands. It consists of a combination of theoretical and practical training. Aiming to get sustainable farming in the Nwandedi New Generation Cooperative the Nwanedi community in Limpopo by:

  1. Creating a core group of members that can reach out to other growers on the topics learned
  2. Realizing good production results
  3. Knowledge and awareness created how to deal with difficult climatic conditions
  4. Know how to respond to market requirements, and do good record keeping
  5. And finally a cooperative with farmers that have the capacity to create a sustainable farming system in the community

For more information please contact Majella van der Arend

Capacity Building Gauteng – South-Africa

Project-managers: Arnoud van Boven, Herbert Stolker

 Het programma is gericht op het maken van een duurzame kennisinfrastructuur op tuinbouw; 1) waar theorie en praktijk worden gekoppeld (opnieuw); 2) waardoor opkomende boeren en/of studenten succesvol starten van tuinbouw activiteiten; 3) met een focus op productiviteit, duurzaamheid en winstgevendheid; 4) waarin naast traditionele onderwijs in praktische opleidingscentra en coaching op de baan.

Strengthening educational institutes in providing capacity building services for sustainable agricultural development in Rwanda. (NICHE II) – Rwanda

Project-manager: Martine de Jong

De doelstelling van het project is om duurzame voedselzekerheid in Rwanda door middel van een stapsgewijze strategie voor de ontwikkeling van de waardeketen. Een meer op praktijk georiënteerd en op vraag van onderwijs en onderzoek in hoger onderwijs, beroepsonderwijs en beroepsopleiding instellingen leidt tot een bevoegde beroepsbevolking en verbeterde voorlichtingsdiensten te profiteren van de overheid, particuliere sector, agribusiness, agro-industrie en landbouwersorganisaties ondersteuning.

Selection Of Projects Africa

 

 

 

 

 

 

 

Share: