Delphy Rwanda

Delphy heeft een lokaal kantoor geopend in Kigali (Delphy Rwanda Ltd.) gelegen aan KG 173 St naast het Grand Legacy hotel in Kigali, Gasabo District. Het kantoor van Delphy Rwanda wordt gemanaged door Lisette Meulman.

Delphy voert diverse opdrachten uit in open teelt en de fruitteelt in Rwanda. Met een teelttechnische collega in het noordelijke teeltgebied geven we dagelijks praktijksupport, trainingen en doen we onderzoek voor studies. Op dit moment is Delphy de hoofdpartner van een 4-jarig Sustainable Development Goals Partnership Project “Increased Potato Value Chain Efficiency in the Great Lakes Region” 2019-2023. Het project is ontworpen om een efficiënte waardeketen voor poot- en consumptieaardappelen in Rwanda te creëren waar de verschillende stakeholders elkaar versterken. Het streven is de kwaliteit van de aardappelen te verbeteren de keten te versterken; de marktdynamiek te verbeteren; een duurzame keten te bouwen die blijft bestaan en elkaar blijft versterken ook na de projectperiode; en uiteindelijk bij te dragen aan de doelstelling van de Rwandese regering voor een voedselveilig Rwanda .

Over het algemeen is Delphy Rwanda continu betrokken bij het geven van trainingen over beste landbouwpraktijken en bij het opzetten van nieuwe proeven en demonstraties.

Bent u op zoek naar een lokale partner voor teelt technische begeleiding en/of het opzetten, versterken of verbeteren van een voedselproducerende keten? Neem dan contact met ons op!

 

Share: