Standhouders Delphy Pootaardappelvelddag

Velddag voor pootgoedtelers

De pootaardappelteelt is een kennisintensieve teelt met mooie, nieuwe ontwikkelingen. Delphy ervaart dat er veel behoefte is aan kennis en kennisdeling rondom de pootgoedteelt en organiseert daarom naast de Landelijke Pootaardappeldag nu ook een pootaardappelvelddag. De Pootaardappelvelddag zal aansluiten op Dé Landelijke Pootaardappeldag waar ieder jaar zeker 250 deelnemers uit Nederland, België en Duitsland aanwezig zijn. Met de combinatie van deze beide dagen ontstaat een kennisagenda met veldonderzoek en bespreking van resultaten.

26 juni in Tollebeek

De Pootaardappelvelddag vindt plaats in het centrum van de pootgoedteelt op het teeltbedrijf van de NAK in de N.O.P. Dinsdag 26 juni is het moment van de Pootaardappelvelddag. Als ketenpartij in de pootaardappelteelt bent u onderdeel van de kennisketen. Graag geven we u de ruimte om deze kennis te delen tijdens de Pootaardappelvelddag op 26 juni, een ideale gelegenheid om te communiceren met uw doelgroep.

Demo’s, beursuitgave en bedrijvenplatform

Delphy wil met haar partners actuele ontwikkelingen laten zien op het gebied van bemesting, teelt, ziektebestrijding en mechanisatie door middel van interessante proeven en demonstraties. Naast onderzoeksobjecten in het veld is er voor u ook ruimte als standhouder op het bedrijvenplatform. In het middagprogramma kunnen de bezoekers beide bezoeken. Via geleide rondgangen gaan bezoekers de diverse objecten langs vanaf 14.30 uur. De laatste rondleiding start om 19.00 uur. Het bedrijvenplatform is de gehele middag te bezoeken.

Voorafgaand aan de dag wordt de beursuitgave van het magazine ‘vd Grond’ verstuurd naar de Pootgoedtelers in Nederland. U kunt in de beursuitgave adverteren en/of als standhouder mede deze eerste pootgoedvelddag tot een succes maken.

Wilt u meer weten over deelname of heeft u innovatieve ideeën neem dan contact op hoe we invulling aan uw wensen kunnen geven. Stel uw vraag per email.