Standhouders Dé Appeldag 2023

Informatiepagina Dé Appeldag 2023

Bedrijfsbeschrijvingen

 

AB Midden Nederland

www.abmiddennederland.nl

AB Midden Nederland is van oorsprong met name actief  in de agrarische sector. Maar ook in andere sectoren bleek er grote vraag naar onze coöperatieve aanpak die gebaseerd is op hechte samenwerking. Naast de agrarische sector zijn wij inmiddels goed vertegenwoordigd in de sectoren techniek, bouw & infra, logistiek & magazijn, groen en food & productie. Wij zijn een coöperatie. Dat betekent dat je lid kunt worden van de coöperatie en kunt genieten van vele voordelen, zoals het verzekeren van bedrijfscontinuïteit. Daarnaast betekent het dat samenwerking in ons DNA zit. Of je nu werkzoekende of opdrachtgever bent, je merkt dit aan de manier waarop wij werken en de inzet die we tonen om je verder te helpen.

Onze kernwaarden zijn:

 • Kwaliteit: wij leveren altijd vakwerk en communiceren (pro)actief
 • Betrouwbaarheid: betrouwbare partner en staan voor eerlijk werk
 • Dienstverlenend: altijd bereikbaar en flexibel
 • Sociaal: bij ons voelen mensen zich nu én in de toekomst thuis.

 

Abemec BV

www.abemec.nl

 

Flynth

www.flynth.nl

Flynth is Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Flynth stimuleert ondernemers om het maximale te halen uit hun ondernemerschap. We voorzien hen vroegtijdig van de juiste cijfers en geven daar het beste advies bij, gericht op de toekomst.

 

Adama Northern Europe B.V.

www.adama.com

ADAMA is een bedrijf gespecialiseerd in gewasbescherming. Met de bekende producten Brevis, Merpan, Merplus en Nimrod heeft ADAMA zich een belangrijke positie verworven in de Nederlandse fruitteelt. De laatste jaren is er een verschuiving gaande in het onderzoek naar groene middelen. Op die manier proberen we, toekomst bestendig, de teler te voorzien van bruikbare oplossingen bij de gewasbescherming. Bezoek onze stand en de proeven en maak kennis met de producten en mensen van ADAMA.

ADAMA en Syngenta staan naast elkaar op de Appeldag. Wij willen u graag toelichten wat we gezamenlijk voor u kunnen betekenen.

 

Agri-Com

www.agri-com.nl

Werkplatformen

 • Onyx
 • Orion
 • Titan elektra
 • Merlin elektra
 • Pluto plukbandmachine

 

Agrifirm NWE BV

www.agrifirm.nl

Onderzoek en ontwikkeling voor toekomstbestendige appel- en perenteelt. Teeltbegeleiding en toeleverancier van gewasverzorgingsmiddelen en meststoffen voor de hardfruitteelt.

 

Agro de Arend BV / Felco

www.agrodearend.com

Agro de Arend is de toonaangevende internationale toeleverancier en kennispartner voor de professionele kwekerijsector, tuinbouwsector en openbaar groen. Agro de Arend biedt een breed en kwalitatief hoogwaardig assortiment aan waaronder plantondersteuning, bindmaterialen, kluitmaterialen, gereedschappen en overige artikelen. Agro de Arend levert producten met een sterke focus op gemak, beschikbaarheid, toepassing en leverbetrouwbaarheid. Agro de Arend levert gevraagd en ongevraagd het beste advies met betrekking tot gewasbescherming en meststoffen.

 

AgroBuren BV

www.agroburen.nl

Gewasbeschermingsmiddelen,  meststoffen en verder alle toebehoren voor de fruitteelt

 

AgroCentrum BV

www.agrocentrum.nl

AgroCentrum is leverancier van bladmeststoffen en adjuvanten. Op basis van kennis van een perceel geven wij, in samenwerking met onze distributeurs, graag adviezen over het gebruik van bladmeststoffen en zorgen we ervoor dat gewassen preventief de juiste voeding krijgen. Zo zorgen we voor vitale en weerbare gewassen. We investeren veel in onderzoek en zijn continu op zoek naar nieuwe producten. Het delen van bemestingskennis is heel belangrijk voor ons. Een van onze doelstellingen is om een kennisbron te zijn voor iedereen die vragen heeft over bemesting en onze kracht is dat we graag helder uitleggen waar het effect van onze producten vandaan komt. Producten: ACS-Zwavel 800, Aminosol, Avitar, Ferticell, Mantrac Pro, Vitalosol Gold.

 

Agromanager BV

www.agromanager.eu

Je fruitteelt naar een hoger niveau tillen? Dat doe je met Agromanager: een betrouwbaar online systeem waarmee je het reilen en zeilen van je fruitteeltbedrijf registreert. Zodat je inzicht vergaart in je kosten, opbrengsten, voorraad, agenda, bestellingen, … en daar tot in de kleinste details op inspeelt. Voor meer groei en een hoger rendement!

 

AgXeed BV

www.agxeed.com

AgXeed is fabrikant van: Autonome AgBots

 

Alfa Accountants en Adviseurs

www.alfa.nl

Accountancy en advisering

 

Alliance BV

www.alliancegroep.nl

Toeleverancier in o.a. De fruitteelt; specialist in het geven van praktische adviezen.

 

Alpac kunststof bakken en pallets BV

www.alpac.nl

Wie is Alpac? Opgericht in 2006 en sinds jaren een zeer bekende en gerespecteerde naam in de markt. Wij ontwikkelen, produceren en verkopen een breed en kwalitatief hoogwaardig assortiment kunststof ladingdragers. Door exclusieve en unieke samenwerkingsverbanden met een aantal grote spuitgietfabrieken in Europa biedt Alpac een uitgekiend assortiment kunststof bakken, pallets, palletboxen en klant specifieke maatwerkoplossingen.

 

Amerongen, Van CA Technology

www.van-amerongen.com

Van Amerongen is gespecialiseerd in Controlled Atmosphere (CA) technologie en oplossingen voor de bewaring van groente en fruit. We zijn actief in meer dan 50 landen, op alle continenten, via een uitgebreid netwerk van partners en eigen kantoren om onze service in elke regio te waarborgen.

Van Amerongen bestaat al meer dan 50 jaar en heeft een grote database aan kennis opgebouwd voor de bewaring van groenten en fruit. Daarnaast hebben we nauwe banden met verschillende wetenschappelijke instituten, kennisinstituten en adviseurs op het gebied van koeling en langdurige opslag. We monitoren de CA-condities en het energieverbruik tijdens de opslag, over de hele wereld, waardoor we ruime ervaring hebben met het opzetten en bouwen van CA/ULO-opslagfaciliteiten.

Een substantieel onderdeel van ons bedrijf is de ontwikkeling van nieuwe opslagoplossingen en -apparatuur, gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en de ervaring die is opgedaan met onze projecten. Bij Van Amerongen bent u verzekerd van de meest geavanceerde technologie met de daarbij behorende betrouwbare management software oplossingen voor alle soorten CA/Dynamische opslagfaciliteiten.

Together we fight food waste!

 

Andermatt Nederland

www.andermattnederland.nl

 

AR Plant

www.agruniekrijnvallei.nl

Alles in huis voor fruitteelt. AR plant is toeleverancier van gewasbescherming. Meststoffen en al uw overige teeltbenodigheden. In samenwerking met de partners van CropSolutions en de voorlichting van CAF realiseren we een landelijke dekking.

 

Argi

www.argi.nl

Import van nieuwe tractoren oa: MC Cormick, Landini en Valpadana en import van Celli Grondbewerkingsmachines, Spitmachines, kopeggen, frezen en hakselaars, en verkoop van bovenstaande producten in de benelux.

 

Aurea Imaging

https://www.aureaimaging.com/nl/home-nederlands/

Bloesemkaarten, Groeikrachtkaarten

 

BASF Nederland B.V.

www.agro.basf.nl

Wij zijn gespecialiseerd in chemische en biologische gewasbescherming. Binnen de fruitteelt bieden wij een breed portfolio aan van diverse producten zoals Soriale, Belanty, Delan Pro en Sercadis.

 

BayWa AG

www.baywa.de

BayWa Varianten van het beveiligingssysteem. Specifieke constructie- en beschermingstechniek. Technologie voor speciale appels.

 

Bbleap

www.bbleap.com

 

Betuwe Mechanisatie/ZHE Trading

www.betuwemechanisatie.nl

ZHE/Betuwe mechanisatie zijn onder andere dealer/importeur van BCS/CLAAS tractoren, Rinieri en Ilmer werktuigen en Hyundai heftrucks.

 

Botden & Van Willegen BV

www.botden.com

Kweker van appel/peer/pruim bomen voor de professionele fruitsector. We hechten veel waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Noviteiten:

 • Pinotprince®
 • Sissired®
 • Wildfire®
 • Topri®
 • G-11 onderstam

Tevens mogelijkheden voor specifieke voorkeuren voor pruimen en peren. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Boxpall Benelux BV

www.boxpall.nl

Levering van voorraadkisten, kunststof fruitkisten, oogstkisten, voorraadboxen, palletboxen, pallets

 

CAF BV

www.caf.nl

 

Bruijn Lexmond, W.H. de

www.whdebruijn.nl

Mechanisatiebedrijf. Verkoop en reparatie tractoren en machines. Dealer van Deutz-Fahr.

 

Burg Machinefabriek B.V.

www.burgmachinery.com

Grootkistlediging, palletisering

 

Certis Europe b.v.

www.certisbelchim.nl

 

Carolus Boomkwekerij

www.carolustrees.com

Carolus Trees kent fruitbomen door en door, van wortel tot vrucht.

 

Calpa Nederland BV

www.calpa.nu

Calpa Nederland B.V. is specialist op het gebied van industriële reinigingsmiddelen- en machines. Voor al uw reinigingsvraagstukken voor het reinigen van voertuigen, machines, vloeren, koelcellen en panden bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact op of vraag een advies gesprek en / of een demonstratie aan via Edwin van Beest 06-30180275 of edwin@calpa.nu

 

Damcon BV

www.damcon.nl

Damcon maakt en verhandelt machines voor de boomkwekerij en fruitteelt.Belangrijke merken: Damcon, Carraro, Kubota, Captain, Dragone, Norcar shovels, Atlas minigravers.

 

Capp-Plast Nederland BV

www.capp-plast.com

Capp-Plast produceert kunsstof palletboxen voor bewaring en transport. Al meer dan 60 jaar een begrip. Productie in Helmond, Zuid Nederland.

 

De Bijen bestuivingstechniek

www.metselbijen.nl

Verhuur en verkoop van metselbijen. De Bijen bestuivingstechniek: Bij-vriendelijk inrichten boomgaard en aangrenzende percelen. Bestuivingsadvies binnen- en buitenteelten.

 

Delphy – project Quantifarm

www.delphy.nl

 

Dijk – Houten Landbouwmechanisatie BV, Van

www.vandijkhouten.nl

Dealer voor midden Nederland van de merken, Fendt tractoren, Mccormick tractoren, H.S.S. spraying systems, ilmer werktuigen, perfect werktuigen, Farmtrac compact tractoren, pallenc snoeigereedschap.

Verkoop, onderhoud en reparatie.

 

DLV Advies

www.dlvadvies.nl

DLV Advies is een onafhankelijk adviesbedrijf voor ondernemers, bedrijven en instanties die actief zijn in de agrarische sector. Wij staan voor Advies én Resultaat. Geen mooie praatjes, maar eerlijk en oprecht advies en no-nonsens oplossingen. Ons werk is altijd gericht op meer resultaat voor de agrarisch ondernemer. Onze specialisten adviseren op de terreinen bouw, ruimtelijke ordening, energie, makelaardij, schade-expertise en innovatie.

 

Doorn, Fruit- en Loonbedrijf G.J. van

www.gjvandoorn.nl

 

Eurofins Agro

www.eurofins-agro.com/nl-nl

Met een compleet pakket van monstername, innovatieve analyses en heldere adviezen op maat kan je het productieproces op jouw bedrijf bijsturen. Zo krijgt jouw vee of het gewas exact dát wat ze echt nodig heeft. En ben jij verzekerd van een zo hoog mogelijke opbrengst en kwaliteit, tegen zo laag mogelijk kosten.

 

Dominiak Fruitmachines

www.dominiak.nl

 

Estede / Scientific bv

www.FieldGuard-Stations.com

 • FieldGuard (bodemvocht) stations
 • FieldGuard Smart Irrigation Systeem
 • FieldGuard Nachtvorst Alarmering
 • FieldGuard Plant Disease Stations

 

Fruitbedrijf ‘De appelhof’

Fruitbedrijf De Appelhof

 

Fleuren BV, Boomkwekerijen

www.fleuren.net

Vruchtboomkwekerij voor appels-, peren-, kersen- en pruimenbomen. Vorstresistente perenonderstam Q-Eline: www.q-eline.net. Tevens biologische vruchtboomkwekerij voor appel- en perenbomen. Diverse grootvruchtige kersenrassen. Wij maken de bomen waar u geld mee verdient!

 

Fresh Forward Marketing BV

www.fresh-forward.nl

Fresh Forward behoort op het gebied van fruitveredeling tot de Noord-Europese top, en is met name gespecialiseerd in appels en aardbeien. Zoals appelrassen met de welbekende merknamen Fresco Wellant®, SQ159 Magic Star® en Natyra®.

 

Fruit Tech Campus

www.fruittechcampus.nl

SamenWERKEN aan een nieuwe generatie medewerkers voor de fruit(teelt)keten. De arbeidsmarkt voor beroepen in de fruitsector is krap. Een groot deel van de bedrijven actief in de fruitketen van teelt, sorteren, bewaren, techniek, kwaliteit tot commercie en verder, heeft moeilijk vervulbare vacatures. Als voornaamste oorzaken worden aangewezen een groot tekort aan toestroom en het ontbreken van de juiste vakkennis en praktijkervaring.

Wat als er een initiatief zou zijn dat werkt aan het verkrijgen van voldoende talent met de juiste kennis en kunde voor de bedrijven die actief toekomstbestendig willen zijn in de fruitsector? De Fruit Tech Campus DOET dat!

Binnen het Sector Education Center, waarbinnen we onze professional van morgen én vandaag triggeren, ontwikkelen en opleiden, en binnen de Innocation Hub, waarin we elkaar als bedrijven en (toekomstig) professionals ontmoeten en met elkaar leren, werken we aan programma’s die elkaar versterken: Educatie & InnoCatie & Community. De Fruit Tech Campus richt zich hierbij op de fruitketen van teelt tot en met afzet, en op de domeinen #Fruit, #Technologie en #Data.

 

FruitMasters

www.fruitmasters.nl

Het telen van fruit is topsport. Dat weet u als geen ander. Iedere dag zet u zich in om het allerlekkerste fruit te telen. Dan is het natuurlijk van het grootste belang dat uw producten ook op de beste manier vermarkt worden. FruitMasters ondersteunt u daar graag bij. Voor u het maximale uit het fruitschap halen, dat is ons doel. Voor al het fruit van onze telers zoeken wij de meest waardevolle bestemming FruitMasters biedt u gegarandeerde afzet van uw totale productie. Hierbij staat het rendement van u als teler centraal. Via ons wereldwijde netwerk heeft u toegang tot een grote diversiteit aan klanten en markten om uw product zo optimaal mogelijk te vermarkten.

 

FruitProtect

www.FruitProtect.nl

 

FruitSecurity Holland & FruitSupport Europe

www.fseurope.eu

Fruit Support Europe heeft zich volledig gespecialiseerd in het importeren en leveren van een compleet pakket aan ondersteunings- en overkappingsmaterialen. Vanuit onze vestiging in Opheusden zijn wij in staat om snelle leveringen, goede kwaliteit en service te bieden. Kortom: optimale ondersteuning voor uw bomen en voor u. Heeft u behoefte aan ondersteuning? Onze specialisten staan voor u klaar!

FruitSecurity Holland is gespecialiseerd in oogstzekerheid door oogstbescherming. Met name in hagelnet- en folie-overkappingen. FruitSecurity Holland heeft een groot aantal hectare overkappingen gebouwd in heel Europa, Azië, Amerika en Afrika. Ook distribueert FruitSecurity Holland wereldwijd haar producten.

 

Frutec B.V.

www.frutec.nl

producent van elektrische hoogwerkers, 5 verschillende uitvoeringen, standaard met klein wiel en met groot wiel, schaar tot 2 mtr en tot 3 mtr en de XXL uitvoering, met voor en achterwiel aandrijving.

 

Greefa

www.greefa.com

Arbeidsbesparende oplossingen voor het sorteren en verpakken van appels en peren.

 

Greenery, The

www.thegreenery.com

 

Hillebrand BV, Vruchtboomkwekerij

www.fruittrees-rootstocks.com

 

Hermens Fruitsystems BV

www.hermensfruitsystems.eu

Hermens Fruitsystems importeert sinds 1995 de voorgespannen betonpalen en toebehoren van de firma Valente SpA (Italië). Valente is een toonaangevend bedrijf met ruim 50 jaar ervaring in de professionele fruitteelt en wijnbouw, onderzoeken en technologische innovaties. Hermens Fruitsystems en Valente staan beiden voor kwaliteit, innovatie, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Wij bieden een vooruitstrevend totaalconcept die uw aanplant en gewas beschermd tegen de steeds extremere weersomstandigheden. Onze toegevoegde waarde zit in kennis, begeleiding en advies. Van tekening naar totaaloplossing.

 

Hissink

www.hissink-oeken.nl

Met Antonio Carraro, Ladurner, Vimas en Seppi M leveren wij fruitteeltmachines van de hoogste kwaliteit. Ons aanbod bestaat uit tractoren, klepelmaaiers, versnipperaars, cirkelmaaiers, houtklepels, bodemfrezen, plantsleuvenfrezen en machines voor mechanische onkruidbestrijding

 

Holland-Utrecht BV

www.holland-utrecht.nl

 

Hol Spraying Systems BV

www.holsprayingsystems.com

H.S.S. is fabrikant van fruitteelt gewasbeschermingsmachines

 

Hoekman Houtindustrie BV

www.hoekmanhoutindustrie.nl

Al ruim 45 jaar \" Het adres voor fruitkisten\" Hoekman Houtindustie BV produceert houten transport- en verpakkingsmiddelen, fruit-, vouw- en transportkisten, kratten, legborden, vlonders, pallets en opzetranden. Tevens hebben wij een groot assortiment gebruikte pallets en verschillende afmetingen.

 

Hoogendoorn BV / Gezamenlijke New Holland dealers;  Uittenbogerd, Hoogendoorn Houten, Hoogendoorn Zetten

www.hoogendoornhouten.nl

Landbouwmechanisatie, New Holland

 

ICL Growing solutions

www.icl-growingsolutions.com

producent van meststoffen

 

Javeko BV

www.javeko.nl

Javeko viert dit jaar haar 25-jarig bestaan als koelcel/ulocelbouwer. Ook renovatie en onderhoud van uw fruitcellen. Ons assoritment omvat tevens diverse schuif-, hef- en draaideuren, welke wij ook jaarlijks voor u kunnen onderhouden/nalopen. Wij kunnen uw ulocellen jaarlijks testen op gasdichtheid.

 

Iperen, Van

www.iperen.com

Fruitteelt vraagt om deskundig advies en onze fruitteeltspecialisten bieden dat. Zij hebben jarenlange ervaring in de fruitteelt en kunnen u alles vertellen over de inzet van meststoffen,  gewasbeschermingsmiddelen en biostimulanten. Onze specialisten adviseren u graag bij uw teelt en bespreken persoonlijk met u welke maatregelen u moet nemen om uw fruit te voeden, versterken of beschermen. Samen bekijkt u de situatie op uw perceel om de juiste aanpak te bepalen voor het beste fruit.

 

Kruse Ootmarsum BV

www.kruse.nl

Wanneer fruitteeltspuiten APV zaaimachines

 

KWH Holland BV

www.kwhholland.nl

 

Linden Fruitteelt Machines, Van der

www.vdlfruitteeltmachines.nl

Wij demonstreren diverse machines t.b.v. de fruitteelt waaronder onze nieuwe merken STERK en STOCKER.

 

Maas BV, Boomkwekerij

www.boomkwekerijmaas.nl

Wij kweken een breed assortiment van hoogstaande kwaliteit appel en perenbomen en onderstammen

 

Meeuwse Handelsonderneming BV

www.meeuwse.nl

Meeuwse Handelsonderneming b.v. is opgericht in 1953. Vanaf de zeventiger jaren leveren en installeren we druppelbevloeiing , (Nachtvorst)beregening en fertigatiesystemen. De laatste jaren is er ook veel vraag naar wateropslagmogelijkheden. Op de Appeldag brengen we onder andere een nieuw wifi besturingssyteem onder de aandacht.

 

Montfort Vruchtboomkwekerij, Van

www.vruchtboomkwekerij.com

 

Morren, Fruitboomkwekerij

www.fruitboomkwekerijmorren.nl

Fruitboomkwekerij MORREN uit Elburg  kweekt kwaliteitsbomen en onderstammen op de vruchtbare kleigrond van de Flevopolder. Er worden diverse mutanten van Elstar (Elrosa, PCP, Excellent Star, Elshof, Van der Grift), Jonagold, Gala en rassen zoals Nicoter Kanzi® gekweekt. Naast de bekende knipboom, kweken wij op bestelling ook de Doorgroei+ boom. Voor perenbomen kunt u eveneens terecht bij Fruitboomkwekerij MORREN. Het assortiment omvat onder andere Conference, Doyenne du Comice, B.A. Lucas en Xenia®. Achter de schermen werken we tevens aan een prachtige, vroege rode peer. Kom gerust eens langs in het mooie Elburg. Lukt dat niet? Wij komen graag bij u langs!

 

Mpact Plastic Containers (Pty) Ltd.

www.mpact.cy

Mpact Plastic Containers maakt deel uit van Mpact Limited en heeft meer dan 5.000 medewerkers in 41 vestigingen in Zuid-Afrika, Namibië en Mozambique. Mpact produceert Jumbo Vouwcontainers, Jumbo Bins ®, en een verscheidenheid aan plastic containers. Het bedrijf levert aan verschillende industrieën langs de Afrikaanse en Europese continenten. De Jumbo Bins® van Mpact zijn al ruim 18 jaar op de markt, vandaar dat de kwaliteit, het ontwerp, de kenmerken en de voordelen volledig zijn getest en uitgeprobeerd, om ervoor te zorgen dat alleen superieure producten op de markt komen. Het Jumbo Bin design® is vervaardigd volgens Europese specificaties, en is gebaseerd op de aanbevelingen van pakhuizen en bevat wereldwijd gepatenteerde functies.

Contact: Joop Kurver M: +31(0)6 53 298 133 E: joop.kurver@mpact.cy   www.mpact.cy  E: salesforce@mpcsa.co.za

 

Munckhof Fruit Tech Innovators

www.munckhof.org

 

Netteam BV / Agrowing BV

www.netteam.nl

Verkoop, advies, montage, service van hagelnetsystemen en ondersteuningsmateriaal.

 

NFO

www.nfofruit.nl

De NFO behartigt de belangen van fruitteeltondernemers met als bijzondere aandachtspunten gewasbescherming, sociaal-economische kwesties , marktgerelateerde  onderwerpen en kennis en innovatie. Daarnaast ondersteunt de organisatie op diverse vlakke van kennis en ondernemerschap. Tevens geeft de NFO het vakblad Fruitteelt uit en diverse nieuwsbrieven.

 

OFH Hagelverzekering/BFAO

www.ofh.nl

Onderlinge Fruittelers Hagelverzekering OFH

OFH is gespecialiseerd in het verzekeren van fruitgewassen tegen hagelschade en andere weerrisico’s. OFH verzekert op onderlinge grondslag en heeft geen winstoogmerk. Iedere fruitteler in Nederland en België kan lid worden. Wij verwelkomen u graag in onze stand!

 

Oostrum Woerden, Van samen met VGB

www.oostrum.biz

Adviseur voor agrarische bedrijfsterreinen. Advies gebaseerd op nauwkeurige GPS-meting met gedetailleerde plattegrond. Inrichten van het bouwperceel met name, de locatie van woning en bedrijfsgebouwen. Kadaster grenzen bepalen, uitzetten, inmeten.  Inrichten van fruitpercelen voor de optimale indeling en juiste hoeveelheden te bepalen. Een vakman met vele jaren ervaring.

 

P.G. Kusters Land- en Tuinbouwbenodigdheden B.V.

www.pgkusters.nl

PG Kusters B.V. is toeleverancier voor de agrarische sector met daarin ook de Fruitteelt. Wij leveren een gedegen advies en kunnen u voorzien van gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen en andere bedrijfbenodigdheden. Dit voor zowel ICM teelten als voor de biologische teelten.

 

Perfect – Van Wamel

www.perfectvanwamel.com

Al ruim 75 jaar fabrikant van een scala maaimachines en snoeihoutversnipperaars voor de professionele fruitteler. Tevens producent van PERFECT fruitsorteermachines.

 

Proeftuin Randwijk

www.proeftuinrandwijk.nl

 

PW Morys

www.bulkbins.pl

P.W. Morys is sinds 1991 actief in de productie van houten voorraadkisten en heeft een gespecialiseerd aanbod voor de moderne fruitteler. Voor de distributie en service werkt P.W. Morys met lokale partijen, in de Nederlandstalige markt is dit Blom & Co, gevestigd in de Betuwe.

 

Rabobank

www.rabobank.nl/bedrijven

 

Ribbstyle Selected Products B.V. & Meeuwse Handelsonderneming BV

www.ribbstyle.com

Het gasdicht afwerken van ULO en CA opslagruimten, vloer- en wandafwerkingen.

 

Roelofs Boomkwekerij

www.boomkwekerijroelofs.nl

Vitale appel- & perenbomen en onderstammen van hoogwaardige kwaliteit met een breed assortiment. Nieuwe:

 • PIA41®
 • Elstar Mantel®
 • Summercrisp®

 

Roma Nederland B.V.

www.romaned.nl

Leverancier van koel -en vriescellen en specialist in de bouw van ULO cellen. Producent van Roma geïsoleerde draai -en schuifdeuren.

 

Schulp Vruchtensappen

www.schulp.nl

Ambachtelijke fruitverwerking tot 100% pure sappen: een compleet assortiment voor uw huisverkoop. Nu in een nieuw jasje! Ook fruitverwerking mogelijk van uw eigen fruit. Kom naar de stand om onze sappen te proeven en voor meer informatie.

 

Sorma Benelux

www.sormabenelux.com

Machines en verpakkingen voor appels, peren, steenfruit, kersen.

 • Sorteren
 • Wegen
 • Verpakken
 • Pakblad automatisch vullen
 • Palletiseren
 • Omsnoeren
 • Duurzame verpakkingen
 • Sinclair automatisch fruit labelen
 • Composteerbare fruitlabels

 

Stas Belgium

www.stasbelgium.eu

 

St. Middelkoop & Zn bv

www.stmiddelkoop.nl

Totaalleverancier van:

 • sproeiers
 • (trekker)pompen
 • beregenings leidingen
 • fertigatie units
 • filtratie
 • ontwerp beregeningsplan
 • gps meting

 

Swift International BV Frostfans

www.frostfans.eu

 

Syngenta Crop Protection B.V.

www.syngenta.nl

Syngenta is een wereldwijd bedrijf in gewasbeschermingsmiddelen en ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige zaden, stekken en jonge planten.

 

Tooltech

www.tooltech.nl

Nederlandse importeur van de Löwe-snoeischaren. Activiteiten: scharen beschikbaarstellen om te testen. en verkoop.

 

UPL Benelux B.V.

www.upl-ltd.com/nl

 

Verbeek Boomkwekerijen

www.verbeek.nu

Verbeek Boomkwekerijen is al sinds 1960 uw specialist in appel- én perenbomen, zowel conventioneel als biologisch (SKAL gecertificeerd).Wij kweken en leveren de traditionele rassen zoals Elstar, Jonagold en Conference maar ook de bekende en nieuwe (club) rassen zoals: Deljonca, WURTwinning, Wellant®, Kanzi®, Freya®, Maribelle, Xenia® & Natyra® (BIO) / Sprank®. Deze bomen kweken wij op diverse gecertificeerde onderstammen waaronder ook de Geneva® CG11. Tevens zijn wij de exclusieve boomkweker van de nieuwe rode peren clubrassen: Gräfin Gepa – Early Desire® en Red Conference®.

 

VDH Products BV

www.vdhproducts.nl

Al meer dan 25 jaar levert VDH Products wereldwijd verschillende systemen voor de fruitsector om de processen te besturen waarbij de kwaliteit van het fruit gewaarborgd wordt.V DH Products ontwikkelt haar producten met het oog op gegarandeerd superieure prestaties: het product doet precies waarvoor het bedoeld is, gecombineerd met duurzaamheid en gebruiksgemak.

 

Vereinigte Hagel

www.vereinigte-hagel.nl

Bredeweersverzekering voor hardfruit, steenfruit en zachtfruit.

 

Verhart Groen B.V.

www.verhartgroen.nl

Hagen knippen en snoeien, maaien en sloten

 

VGB Watertechniek BV samen met Oostrum

www.vgbwatertechniek.nl

VGB Watertechniek is al meer dan 40 jaar een betrouwbare toeleverancier in de fruitteelt.

 

Vrisolatie

https://vrisolatie-projecten.nl/vrisolatie

Van Rooijen Isolatie Systeembouw is al meer dan 40 jaar de specialist in het bouwen en renoveren van koel- en vriescellen en overige geconditioneerde ruimtes

 

WEA Deltaland Accountants & Adviseurs

www.weadeltaland.nl

Wij zijn WEA Deltaland. Iedere ondernemer heeft een eigen stijl, karakter en aanpak. Als financieel, fiscaal en administratief adviseur sluiten wij onze dienstverlening daarop aan.

Heeft u een bedrijf in fruitteelt en zoekt u een financieel-administratief adviseur met verstand van uw zaak? WEA Deltaland is van oorsprong specialist in de agrarische sector. Wij hebben nog steeds heel veel boerenbedrijven in ons klantenbestand en zijn dan ook uitstekend op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving in de fruitteelt, landbouw en veeteelt.

Wilt u samenwerken met WEA Deltaland of heeft u een specifieke vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op.

 

Westtec Innovations BV

www.westtec.nl

 

WolkyTolky  Weather Data Services

www.wolkytolky.com

WolkyTolky is een ideaal meetstation voor iedere agrariër. Of u nu fruitteler, boomkweker, tuinbouwer, akkerbouwer, of bollenkweker bent. WolkyTolky is ingericht als een weerstation, om u als teler te ondersteunen.

 

WUR

www.wur.nl

 

Xenia Europa B.V.

www.xeniapear.com/nl