Spuitlicentieverlenging Veiligheid en Techniek

Tijdens het slotevent van DUIT kunt u uw spuitlicentie verlengen. Aanmelden (voor 1 november) is verplicht, er is een beperkt aantal deelnemers mogelijk. Deelname kost € 75,- excl. BTW.

  Aanmeldformulier Spuitlicentieverlenging ‘Veiligheid en Techniek’

  Ja, ik kom naar de Spuitlicentieverlenging tijdens het slotevent van DUIT op vrijdag 4 november 2022. De bijeenkomst telt mee voor verlenging van mijn spuitlicentie (categorie Techniek) en kost € 75,- excl. Btw.

  De bijeenkomst kan meetellen als op de dag van deelname de licentie Uitvoeren of Bedrijfsvoeren geldig is (zie datum op uw licentie).

  Informatie over het aantal te volgen bijeenkomsten kunt u vinden door in te loggen op de site van Bureau Erkenningen: www.erkenningen.nl

  Factuurgegevens

  Ik machtig Delphy om het factuurbedrag éénmalig (verhoogd met btw) af te schrijven.Ik maak geen gebruik van automatische incasso en betaal € 11,50 extra aan administratiekosten.

  NL


  Inhoud

  Na een centrale opening worden de deelnemers in groepjes van ca 10 deelnemers na elkaar langs zes onderwerplocaties geleid. Per locatie geeft een gespecialiseerde adviseur of specialist een toelichting. De onderwerpen zijn:

  1. Correcte interpretatie van etiketten en inzet van (groene) gewasbeschermingsmiddelen

  2. Overwegingen rond drift reducerende doppen in gewasbescherming

  3. Inzet van drones en dronebeelden voor plaatsspecifiek toepassen teeltmaatregelen

  4. Veilig vullen van de spuit met gebruik van een gesloten vulsysteem

  5. Toepassing en meerwaarde van een BOS (Beslissings Ondersteunend systeem) voor tijdige en aangepaste doseringen voor een optimaal resultaat met minimale milieueffecten

  6. Mechanisatie en automatiseringstechnieken waaronder onkruidbestrijding, voor minimalisatie inzet chemie. Ter afronding is er een afsluiting met discussie en evaluatie van de bijeenkomst en actuele problematieken teelt en gewasbescherming.

  Programma

  09:00 – 09:30 Aanvang plenaire deel
  09:30 – 11:45 Groepsgewijze gang langs onderwerpen
  11:45 – 12:00 Plenaire afsluiting met discussie

  Locatie en tijd

  Landrust, Molenspoor 2 Werkhoven, 4 november 2022, 09.00 – 12.00 uur

  N.B.: Aansluitend kunt u het Slotevent DUIT bezoeken, met workshops en standhouders. Meer informatie en aanmelden Slotevent