Improvement Centre

Het Improvement Centre is een modern kassencomplex waar we nieuwe teeltconcepten en technische installaties ontwikkelen en demonstreren. Samen met klanten en partners nemen wij de verantwoordelijkheid om kennis te blijven ontwikkelen die direct toepasbaar is in de praktijk.

Het Improvement Centre bestaat uit 9 afdelingen van ongeveer 1.000m² per afdeling die gebruikt worden voor het ontwikkelen, testen en demonstreren van teeltconcepten, allemaal voorzien van de nieuwste technieken. Iedere teelt heeft zijn eigen technische behoeften, waarin we per sectie in kunnen voorzien.

Horti Experience Centre
Onderdeel van Improvement Centre is het Horti Experience Centre, bestaande uit 10 kleinere afdelingen van ongeveer 150 m² per afdeling. Het Horti Experience Centre is een opleidingscentrum voor studenten en trainees uit de gehele wereld.

Bezoek het Improvement Centre
Voor vakmensen is het Improvement Centre tijdens werkdagen geopend, maar het complex kan alleen op afspraak bezocht worden. Voor het maken van een afspraak, bel +31 (0)10 522 1771.

Heeft u specifieke ideeën die betrekking hebben het ontwikkelen of testen van technieken en teelten, neem dan rechtstreeks contact op met Marc Grootscholten (LINK)