24 juni 2019

Uitbreiding onderzoekslocaties akkerbouw Noordoost-Nederland

Delphy Akkerbouwonderzoek Noordoost-Nederland en Maatschap Sikken werken samen in Nieuw-Weerdinge

Met de locatie Delphy Akkerbouwonderzoek Noordoost-Nederland worden de onderzoeksmogelijkheden verder uitgebreid. Met deze extra locatie wil Delphy Akkerbouw kennis ontwikkelen en delen om het rendement van de akkerbouw verder te optimaliseren. Er wordt onderzoek gedaan die heel erg dicht bij de praktijk ligt en die direct bruikbaar moet zijn voor de akkerbouwer. Tevens fungeert het bedrijf als schakel tussen onderzoek en praktijk.

De nieuwe onderzoekslocatie is een aanvulling op het Vernieuwingsbedrijf “Op de Es” in Zeijen waar Delphy in 2012 mee gestart is.

Open dag Onderzoek 12 september

De open dag van Delphy AkkerbouwOnderzoek NO zal in 2019 georganiseerd worden op de nieuwe locatie. U bent van harte welkom op donderdagmiddag 12 september. Deze middag worden tijdens de rondleidingen de verschillende objecten toegelicht en u kunt verschillende bedrijven uit de sector bezoeken op het beursplein. Ook de bedrijven, betrokken bij de objecten zullen deze middag aanwezig zijn. Er wordt extra aandacht gegeven aan de mogelijkheden om het komende jaar aan de driftreductie eisen te kunnen voldoen en toch een goed effect van de bespuitingen te houden. Nadere informatie over deze open dag wordt binnenkort bekendgemaakt. Lees meer op de website.

Informatie

Harm de Boer
M +31 (0)6 – 5140 9450
E h.deboer@delphy.nl

Share:

Berichten overnemen mag uitsluitend met bronvermelding ‘Delphy’.