28 augustus 2021

Twaalf robots op rij in de Peel (7 okt. Zeeland Br.)

Demodag robotisering: innovaties en oplossingen binnen handbereik

Op 7 oktober staan twaalf verschillende robots op rij om één voor één toegelicht en gedemonstreerd te worden. Op Agroproeftuin de Peel in Zeeland (Br.) worden de machines in werking getoond in drie verschillende gewassen (sla, bieten, jong mais). Iedere machine wordt in de rondleiding gedemonstreerd en toegelicht. Op deze demodag robotisering is er speciaal aandacht voor de innovatieve ontwikkelingen in mechanische onkruidbestrijding, die nog niet op grote schaal in de praktijk worden toegepast is.

* Agxeed (afbeelding)

* Pixel Farming

* Odd bot Weed Whacker

* Trabotyx

* Naïo Dino

* Naïo Oz

* H2trac

* Homburg icm Garford Robocrop in de rij

* Farmertronics eTrac + maaidek

+HAK S-serie schoffelmachine met camerabesturing

+ Klünder Zupfer (onkruidtrekker)

 

Als bezoeker kunt u op donderdag 7 oktober 2021 kiezen uit drie tijdvakken tussen 9.00 en 16.00 uur. Vooraf aanmelden voor het tijdvak van uw keuze kan via het online formulier

 

 

Delphy akkerbouw Zuidoost-Nederland, Vollegrondsgroente.net, Schoon water voor Brabant, Perceelemissie Brabant, Praktisch Betere Bodem, Leve(n)de Bodem Brabant en Best4soil werken samen in de kennisontwikkeling voor behoud en beheer van een duurzame bodem. i.s.m. Provincie Noord-Brabant en het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.

Share:

Berichten overnemen mag uitsluitend met bronvermelding ‘Delphy’.