23 november 2018

The croperators in TV programma How it’s done RTL Z

Aad van den Berg van Delphy en Ronald Hoek van AgroEnergy vertelden zaterdag in ‘How it’s done’ op RTL Z over de ontwikkelingen en kansen van de autonoom telen in de glastuinbouw. Heb je het gemist? Kijk hier de uitzending terug  of bekijk dinsdag 27 november om 13.05 of op donderdag 29 november om 10.30 de herhaling. 

 

De komende jaren neemt de wereldwijde behoefte aan voedsel toe. Dit biedt kansen voor de glastuinbouw. In Nederland en ver daarbuiten. Tegelijk moeten we zuinig zijn op onze aarde. Hoe telen we dan voedsel – en ook bloemen en planten – voor zoveel mensen op een duurzame manier?

Vorige week donderdag hebben Agro Energy en Delphy filmopnames gehad voor het TV programma “How it’s done” van RTL Z. De uitzending was 24 november. Het filmpje gaat over de ontwikkelingen en kansen van duurzame en datagedreven tuinbouw. In het filmpje vertelt Ronald Hoek o.a. dat een duurzame manier van telen gevolgen heeft voor de energiebehoefte in kassen en hoe AgroEnergy daar op inspeelt met o.a. datagedreven oplossingen. Aad van den Berg van Delphy vertelt o.a. over de rol en het belang van sensoren in de kas en de samenwerking van AgroEnergy en Delphy waarbinnen we vergaande expertise op het gebied van energie, klimaat en teelt combineren. Hoe heeft een duurzame manier van telen invloed op energiebehoefte in kassen? En wat is het belang van sensoren in de kas?

Lees meer over the croperators

Share:

Berichten overnemen mag uitsluitend met bronvermelding ‘Delphy’.