7 november 2017

Team Glasgroenten Delphy breidt uit

Per 1 december beginnen 3 nieuwe adviseurs glasgroente. Team Glasgroenten Delphy breidt uit met drie nieuwe adviseurs. Deze uitbreiding wordt veroorzaakt door groei van de vraag naar hoogwaardig advies in de glasgroenten. Daarnaast neemt de vraag naar nieuwe kennis ontwikkeld in het Improvement Centre Delphy toe. Steeds meer glasgroentetelers ontdekken de meerwaarde van de combinatie kennis ontwikkelen en kennis toepassen zoals te vinden bij Delphy.
De nieuwe collega’s starten per 1 december.
Rens Smith (25 j.) heeft na zijn opleiding tuinbouw aan de HAS Hogeschool een aantal jaren werkervaring opgedaan als teler/bedrijfsleider op een komkommerbedrijf met belichting in Noorwegen. Rens gaat zich binnen Delphy met name richting op advisering in de komkommer en bladgewassen. Rens is bereikbaar via 06 26 51 86 49  en r.smith@delphy.nl.

Emiel Bronswijk (34 j.) is momenteel als productspecialist werkzaam bij een toeleverancier van steenwol en heeft daarvoor veel ervaring opgedaan als teeltmanager bij een opkweekbedrijf. Bij Delphy gaat Emiel aan de slag als adviseur tomaat en paprika. Emiel is bereikbaar via 06 29 72 74 21 en via e.bronswijk@delphy.nl

Joris Mulders (29 j.) is momenteel werkzaam als teeltmanager bij een tomatenbedrijf. Hier heeft hij veel praktische ervaring opgedaan. Bij Delphy gaat Joris aan de slag als adviseur tomaat. Joris is bereikbaar via 06 53 86 23 18 en via j.mulders@delphy.nl.
Met deze uitbreiding werkt Delphy aan het verder uitbouwen van haar ambitie op het gebied van kennis ontwikkelen en implementeren in de glasgroentesector.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Jeroen van Buren, manager consultancy glastuinbouw,  +31 (0)6 51591430; of via j.vanburen@delphy.nl

Share:

Berichten overnemen mag uitsluitend met bronvermelding ‘Delphy’.