25 november 2016

Spuitlicentiebijeenkomsten Boomkwekerij en Vaste Plantenteelt winterseizoen 2016 2017

Delphy, team Boomteelt organiseert vanaf 29 november 2016 weer verschillende kennisbijeenkomsten die nodig zijn voor het verlengen van uw spuitlicentie.

Bij de bijeenkomst ‘Actualiteiten gewasbescherming’ behandelen teeltadviseurs de actualiteiten en onderzoeksresultaten van het afgelopen gewasbeschermingsseizoen en de nieuwe ontwikkelingen voor 2017. Deze bijeenkomst valt in de categorie ‘teelt’.

De bijeenkomt ‘Gezonde en weerbare bodem’ gaat over het voorkomen van ziekten en plagen door te zorgen voor een gezonde bodemstructuur, goede organische stofvoorziening en aandacht voor bodemleven en bodemverbeteraars. Ook deze bijeenkomt valt in de categorie ‘teelt’.

Voor de verlenging van de spuitlicentie moet u minimaal één bijeenkomst volgen in de categorie ‘Techniek en veiligheid’. Deze bijeenkomst gaat het over veilig omgaan met gewasbeschermingsmiddelen voor u en uw omgeving. Daarnaast is er aandacht voor spuittechniek en milieuwetgeving.

De middagen of avonden worden op diverse locaties gegeven door ervaren adviseurs.

Klik hier voor het overzicht en inschrijfformulier voor de verschillende zaalbijeenkomsten die wij tijdens het winterseizoen vanaf eind november 2016 t/m eind januari 2017 organiseren.

Wilt u via een e-mail op de hoogte blijven van de bijeenkomsten die Delphy het hele jaar door organiseert stuur dan een e-mail o.v.v. spuitlicentiebijeenkomsten en uw adresgegevens naar j.blanken@delphy.nl

Share:

Berichten overnemen mag uitsluitend met bronvermelding ‘Delphy’.