10 maart 2023

Save the Date: DigitaliseringsEvent 9 mei 2023

Hoe kan ik aan de slag met digitalisering in mijn teelt?

Het DigitaliseringsEvent zal plaatsvinden in het Improvement Centre in Bleiswijk op dinsdagmiddag 9 mei. Hoe u aan de slag kunt met digitalisering in uw bedrijf in groente- of sierteelt gaan zowel de openingsspreker, alle workshops en de leveranciers op de bedrijvenmarkt u vertellen in het programma op 9 mei. Meer informatie op www.groenedigitalisering.nl

Op de bedrijvenmarkt kunt u ook dit keer contact leggen met de verschillende bedrijven, die in het werkveld van groene digitalisering actief zijn.

De openingsspreker geeft u een blik op de toekomst; hoe groene digitalisering gaat werken op uw bedrijf, waarna u geïnspireerd het  middagprogramma verder volgt in twee workshop-rondes.

U kunt kiezen uit meer dan tien verschillende workshops, geschikt voor groente- en/of sierteelt, geschikt voor starters in digitalisering als voor de telers, die al werken met digitalisering op hun bedrijf en uit onderwerpen variërend van het sensorassortiment tot teeltplanning tot cybersecurity. Binnenkort komt het aanmeldformulier online en kunt u uw eigen middagprogramma samenstellen zodat groene digitalisering ook voor u werkt.

 

In navolging van de succesvolle sensorenmiddag, waar eind januari de focus lag op de beschikbare sensoren, waar en hoe sensoren kunnen worden toegepast en welke sensoren u werkelijk helpen in uw bedrijfsvoering, zet het DigitaliseringsEvent op 9 mei met u de volgende stap in het optimaliseren van de processen om optimaal te produceren met onder andere minder energie, minder gewasbeschermingsmiddelen, minder arbeid en hergebruik van water.

 

 

Deze bijeenkomst wordt u aangeboden vanuit het project “Groene Digitalisering in de Glastuinbouw”. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie, door Kansen voor West en een bijdrage van de Provincie Zuid-Holland. Mede gefinancierd in het kader van de respons van de Unie op de COVID-19 pandemie.

Partners in het project “Versnellen groene digitalisering glastuinbouw zijn Zentoo chrysanthemums, Delphy Improvement Centre, Glastuinbouw Nederland, Hogeschool Inholland Delft, Priva, Greenport West-Holland en Delphy.

 

 

Share:

Berichten overnemen mag uitsluitend met bronvermelding ‘Delphy’.