11 januari 2018

Prepensioen Wil de Bresser, specialist economie en strategie bij Delphy

Wil de Bresser, specialist economie en strategie bij Delphy, gaat per 1 maart 2018 met prepensioen. Hij is bijna 40 jaar werkzaam geweest bij Delphy. John Steenbakkers is zijn opvolger.

Wil de Bresser heeft in zijn jaren bij Delphy veel boomkwekers voorzien van in eerste instantie teelttechnisch advies en later van financieel en strategisch advies variërend van ondernemersplan, liquiditeitsbegroting of financieringsbegroting tot kostprijsberekening. Met teeltkennis, praktijkinzicht, marktkennis en cijfermatige aanpak worden strategische keuzes onderbouwd met de juiste gegevens. Juist met deze praktijkkennis onderscheid Delphy zich van overige adviesbureaus en accountantskantoren. Naast het advieswerk is Wil ook werkzaam geweest als register taxateur in de boomkwekerij met specifieke aandacht voor fiscale voorraadwaardering.

Delphy bedankt Wil voor alles wat hij in zijn loopbaan heeft betekend voor zijn klanten, relaties, de sector en collega’s. Er zal eind februari op een gepaste wijze afscheid van Wil worden genomen.

Wil is tot eind februari bereikbaar om werkzaamheden af te ronden of over te dragen aan senior adviseur John Steenbakkers of Arie Schipper. John werkt sinds maart 2017 bij het team Boomteelt van Delphy als senior adviseur boomteelt, register taxateur boomkwekerij en specialist economie en strategie vanuit locatie Boxtel. Hij was eerder actief bij Delphy als adviseur. Arie Schipper werkt al ruim 25 jaar als senior adviseur bij Delphy vanuit kantoor Hazerswoude-Dorp.

U kunt John Steenbakkers bereiken via 06 10 93 04 34 of j.steenbakkers@delphy.nl
Arie Schipper via 06 20 39 82 53 of a.schipper@delphy.nl

 

Share:

Berichten overnemen mag uitsluitend met bronvermelding ‘Delphy’.