12 juli 2019

Open middag op proeftuin Delphy Bloembollen

Delphy team Bloembollen houdt dit jaar weer een open dag op de eigen proeftuin. Om bollentelers in de gelegenheid te stellen de proeven te bekijken, nodigt Delphy Bloembollen geïnteresseerden uit op 19 september 2019 van 13.00 tot 17.00. De proeftuin ligt aan de Heereweg 466 in Lisse.

Op de open middag zijn er diverse proeven te bezichtigen zoals:

  • biostimulanten toegepast in dahlia’s
  • heetstook in lelie
  • vergelijking tussen verschillende innovatieve groenbemesters

Ook zijn er verschillende machines aanwezig en worden er verschillende demonstraties georganiseerd. Zo is de In-lijn schuimmachine van Total Systems aanwezig, is er een demonstratie met de On-Land ploeg van Lemken en een demonstratie van het effect van Squall op het spuitbeeld.

Deze middag telt ook mee als bijeenkomst Veiligheid en Techniek voor het verlengen van de spuitlicentie. De spuitlicentiebijeenkomst wordt in samenwerking met Onderwijsgroep Noordwest-Holland georganiseerd. U kunt zich opgeven via de website https://www.onderwijsgroepnwh.nl/cursus/open-dagen.

Voor vragen over de proeftuin en het laten doen van onderzoek, kunt u contact opnemen met Erwin Buschgens, 06-20425237 of via de mail: e.buschgens@delphy.nl

Share:

Berichten overnemen mag uitsluitend met bronvermelding ‘Delphy’.