1 oktober 2020

Nominatie Data-gedreven Telen voor Delphy Digital

De jury heeft uit de zesentwintig inzendingen Delphy Digital als één van de zes genomineerd gekozen.

Unmanned Growing Concepts

De genomineerden voor de 2e editie van de Topsector T&U Innovation Prize zijn bekend gemaakt. Delphy Digital is genomineerd voor de “Innovation Prize 2020 – Unmanned Growing Concepts”, welke ook dit jaar georganiseerd wordt door Topsector T&U en TU Delft. Op 6 oktober presenteren de genomineerden een pitch voor jury en publiek, daarna kan het publiek stemmen t/m 23 oktober, dan wordt de winnaar bekend gemaakt.

Met “autonomous growing” (Data-gedreven telen) heeft Delphy volgens de jury een innovatie voorgedragen welke aantoonbaar bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van ‘unmanned growing concepts’. Automatisering en robotisering zijn belangrijk voor de tuinbouw. Met data-gedreven telen komt digitale kennis voor het telen van gewassenbeschikbaar wat kansen creëert voor de behoefte aan voedsel en nodige verduurzaming door de continue groei van de wereldbevolking terwijl er een tekort aan teelt experts is bij veel bedrijven.

In data-gedreven telen van Delphy staat de plant centraal!

 

Innovation Prize

Lees meer via https://impact2025.nl/nl-nl/Challenges-Prizes/Innovation-Prize-2020

De zes genomineerden presenteren hun innovatie op dinsdag 6 oktober tijdens het HeroFestival in Den Haag – ook te volgen via livestream – aan zowel de jury als de deelnemers van het event. Op basis hiervan zal de jury haar keuze maken. U kunt zich hiervoor nog aanmelden via www.herofestival.nl

Het publiek kan vanaf 7 oktober ook zijn stem uitbrengen via www.IMPACT2025.nl. De uitreiking vindt plaats op 23 oktober 2020 tijdens het event ‘RoboCrops the Gathering’.

Share:

Berichten overnemen mag uitsluitend met bronvermelding ‘Delphy’.