22 maart 2022

Nieuwe gids en app ‘Gewasbescherming Boomteelt en Vaste Plantenteelt 2022’

Nu bestellen!

In april verschijnt de nieuwe gewasbeschermingsgids ‘Gewasbescherming Boomteelt en Vaste Plantenteelt 2022’ van Delphy. Daarnaast is ook de Gewasbeschermingsapp vernieuwd zodat kwekers alle actuele middeleninformatie en adviezen ook snel en makkelijk op hun smartphone of tablet kunnen raadplegen. Kwekers kunnen de gids inclusief inlogcode voor de app nu bestellen.

Met de nieuwe gids en app zijn kwekers weer volledig up-to-date. In de gids en app staan per ziekte, plaag of onkruid praktische adviezen weergegeven hoe kwekers hun gewassen gezond kunnen houden. Er zijn weer diverse nieuwe middelen toegelaten. Alle wijzigingen in de toelatingen van middelen zijn verwerkt in de nieuwe, inmiddels 24e druk van de gids. In de adviezen zijn ook resultaten vanuit onderzoek verwerkt en de mogelijkheden van biologische bestrijding met natuurlijke vijanden beschreven.

Overzichten van middelen

Achterin de gids staan uitgebreide middeloverzichten. In deze overzichten staat per middel info over de werking, maximale doseringen, maximale aantal toepassingen, effecten op natuurlijke vijanden, milieu en driftbeperkingen. Dit helpt kwekers een goede keuze te maken en is handige informatie bij certificering.

De uitdagingen in de gewasbescherming worden steeds groter. Met de gids en app hebben kwekers de benodigde informatie bij de hand. De nieuwe app wordt voortdurend geüpdatet als er wijzigingen zijn qua toelatingen. Daarnaast worden abonnees op de hoogte gehouden over wijzingen in toelatingen via een gewasbeschermingsnieuwsbrief.

Abonnement

Bedrijven kunnen de nieuwe gids inclusief abonnement voor de app als tweejarig abonnement bestellen voor € 75,- per jaar (excl. BTW, incl. verzendkosten binnen Nederland).

Bestel hier uw gids en app!

 

 

Share:

Berichten overnemen mag uitsluitend met bronvermelding ‘Delphy’.