17 oktober 2018

Nieuw! Cursus Scouten voor gewasmedewerkers

Gewasmedewerkers zijn, voor u als teler, uw ogen in de kas. Zij zien elke plant iedere week en wanneer  zij ziekten en plagen in een vroeg stadium herkennen, en aan u kunnen rapporteren, kunt u de schade aan het gewas beperken of misschien zelfs voorkomen.

In deze laagdrempelige en praktische cursus, van 2 middagen, brengen wij de beginselen van het scouten (monitoren) van het gewas bij.
Hoe herken je plagen als Tuta, witte vlieg en Nesi? Hoe markeer je vindplaatsen? Hoe worden de telplaten geteld.  Wanneer is het noodzakelijk om een probleem te rapporteren of wanneer juist niet? Als medewerkers kunnen scouten, raken zij meer betrokken bij het gewas en dat motiveert en enthousiasmeert hen in het dagelijkse werk.

Doelgroep: Gewasmedewerkers, teamleiders en beginnende scouts.
Resultaat: Na 2 middagen herkent de gewasmedewerker de belangrijkste ziekten en plagen die men tegen kan komen tijdens de gewaswerkzaamheden.
Men weet hoe en wanneer deze te rapporteren. Na afloop van de cursus ontvangt de deelnemer een beeldboekje met daarin de belangrijkste ziekten en plagen.
Waar: Op locatie (in een gewas)
Kosten: € 330,= per persoon, exclusief btw
Voertaal: Nederlands (Pools of een andere taal is mogelijk op aanvraag*)
Wanneer: Nader te bepalen
Aantal deelnemers: Minimaal 6, maximaal 8


Interesse in deelname?
Maak dit kenbaar door een e-mail sturen aan: education@delphy.nl.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie?
Voor meer informatie over deze cursus kunt u contact opnemen met Arlet Dechering via:
a.dechering@delphy.nl
06 – 48 15 45 19

* Indien een tolk , bijvoorbeeld Pools,  gewenst is, werkt Delphy samen met het bedrijf LanguageSwitch. Dat gespecialeerd is in taal- en bedrijfstrainingen.(zie www.languageswitch.eu).

Share:

Berichten overnemen mag uitsluitend met bronvermelding ‘Delphy’.