8 september 2023

Krijg grip op de winter door digitalisering: DigitaliseringsEvent 4 oktober

Uitnodiging DigitaliseringsEvent

Wilt u af van het gevoel zich op glad ijs te begeven deze winter? Krijg dan grip op de teelt met digitalisering en kom naar het DigitaliseringsEvent op 4 oktober in de Bommelerwaard. Het event is geschikt voor zowel groente- als siertelers.

In sneltreinvaart nemen wij u mee in de belangrijkste energie-ontwikkelingen en kijken we vooruit naar de situatie op de markt. Ook krijgt u een update over de ontwikkelingen binnen groene digitalisering. U kunt verschillende praktijkgerichte workshops volgen met thema’s als: verdamping, energie en autonoom telen. Uit eerdere events is gebleken dat uw behoefte aan meer grip bij het toepassen van digitalisering op het bedrijf groot is. Kom daarom naar dit Digitaliseringsevent, waar u meer concrete handvatten krijgt waarmee u uw teeltprocessen kunt optimaliseren. Het maakt hierbij niet uit of u net gestart bent met digitalisering of dat u al (enige) ervaring heeft.

Programma

13.45 uur Ontvangst
14.15 uur Opening en update over energiemarkt (door Agro Energy), marktontwikkeling en digitalisering (door Delphy)
15.00 uur Workshopronde 1
16.00 uur Pauze
16.30 uur Workshopronde 2
17.30 uur Borrel
18.00 uur Einde bijeenkomst

Aanmelden

Meld u aan via het aanmeldformulier op de website van groenedigitalisering.nl. Aanmelden kan tot dinsdag 3 oktober, 8.00 uur.

Informatie

Datum: woensdag 4 oktober 2023
Tijd: 13.45 – 18.00 uur
Locatie: Partycentrum Gambora, Middelkampseweg 2, 5311 PC Gameren

W www.groenedigitalisering.nl.

Share:

Berichten overnemen mag uitsluitend met bronvermelding ‘Delphy’.