10 oktober 2016

Junior Consultant gezocht!

Als consultant adviseer je onze (internationale) klanten in de tuinbouw op afstand en op een zeer breed terrein. Je helpt mee met het opzetten en ontwikkelen van nieuwe technische tools om advisering op afstand verder te ontwikkelen. Je werkt mee aan de opzet en uitvoering van (internationale) projecten.

Je komt te werken in een gezellig en gemotiveerd team van consultants en onderzoekers in Bleiswijk. Hier staat ook ons kenniscentrum waardoor je continu je kennis kunt blijven ontwikkelen. We helpen je bij het opbouwen van een stevig en stabiel (klanten)netwerk. Ervaren consultants begeleiden je tijdens je inwerkperiode!

Wij zoeken een jonge gemotiveerde collega, leergierig, ondernemend en met goede communicatieve- en sociale vaardigheden met een afgeronde Hbo-opleiding, bij voorkeur gerelateerd aan tuinbouw. Werkervaring is een pre maar geen vereiste. Wij zorgen ervoor dat jij de begeleiding krijgt die je nodig hebt. Je spreekt goed Nederlands en Engels. In de toekomst kunnen we je vragen om een aantal keren naar het buitenland reizen.

Wij bieden je een uitdagende en veelzijdige functie met veel interne en externe relaties. Geen enkele dag zal hetzelfde zijn. Je komt te werken in een toonaangevend en internationaal gericht bedrijf met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en met uitzicht op een vast dienstverband.

Je CV met korte motivatie kun je sturen aan Wim van der Ende, manager team Delphy SupportDesk, w.vanderende@delphy.nl. Klik hier voor de gehele vacaturetekst.

Share:

Berichten overnemen mag uitsluitend met bronvermelding ‘Delphy’.