12 maart 2019

Innovatieve 3-daagse klimaatcursus voor de champignonsector 12 april, 19 april en 10 mei 2019

Delphy Mushrooms biedt een eenmalige en unieke kans om tegen een gereduceerd tarief deel te nemen aan een innovatieve klimaat cursus voor de champignonsector.

Als onderdeel van het project “Wereldwijs met Mushrooms” wordt de nieuwe driedaagse klimaat cursus “Klimaat: Telen met Lucht” eenmalig tegen een gereduceerd tarief van € 500 per deelnemer aangeboden (normaal tarief is € 865). De cursus sluit aan bij de veranderende markt, waarbij in toenemende mate eisen worden gesteld aan kwaliteit, energiezuinig telen en kosten reductie. Dit komt terug in de dagelijkse werkzaamheden rond de klimaatsturing op het champignonbedrijf.

Kader: Het project “Wereldwijs met Mushrooms” wordt uitgevoerd door Delphy Mushrooms, met ondersteuning van de Provincie Limburg (POP3) en het Europees Landbouwfonds voor de Plattelandsontwikkeling. Doelstelling van het project is het vergroten van de concurrentiekracht van de champignonsector door in te zetten op kennisontwikkeling en kennisimplementatie bij zowel de teeltbedrijven alsook de toeleveringsbedrijven.

In de Flyer Delphy Klimaatcursus Wereldwijs Met Mushrooms 2019 vindt u de volledige cursus informatie en het programma.

Aanmelden voor deze cursus (maximaal 16 deelnemers!), kan tot uiterlijk 5 april 2019 via het  Aanmeldingsformulier KLIMAAT TELEN MET LUCHT.

Heeft u nog vragen of wilt u zich rechtstreeks aanmelden voor deze cursus, neem dan contact op met:

Jan Gielen
Manager Delphy Mushrooms
Specialist klimaat & energie
M: 06 53539895
E: j.gielen@delphy.nl

Share:

Berichten overnemen mag uitsluitend met bronvermelding ‘Delphy’.